Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling KPN

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over KPN geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over KPN. Is KPN je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2007

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van KPN zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

29%
van 7 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
43% misschien 29% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Gerpol op 3-12-2007 om 21:45
  volgens mij klopt het vermelde maandbedrag voor het Flexibel abo niet helemaal. Heb zelf al een aantal jaar Flexibel Economy en betaal daarvoor € 9,95 incl. BTW.
 • Wie heeft ervaring met het sim-only €12,50 abonnement van KPN? Ik denk erover om hierop over te stappen (vanuit Hi €10,-)
 • werd 2 weken geleden op gebeld door een belmuts van KPN, met het aanbod voor een GRATIS avondbundel van 2 maanden, ik zei nog dat hoef ik niet, maar deze meneer bleeef aandringen met de NADRUK op dat het gratis was en zonder verplichting, nu word dus al vanaf de 1ste maand gewoon de te betalen contributie ingehouden, dat is toch klinklare belazery!!
  ben over het algemeen genomen niet zo onder de indruk van de GEWELDIGE services en aanbiedingen van KPN ( HI)
  zogauw mijn abonnement verloopt stap ik op!
 • kanniet op 2-2-2007 om 11:00
  hallo,

  2 vragen over het gebruik van de weblog functie.
  Ik heb een KPN abo met zover ik kan nagaan alle instellingen ingeschakeld.
  Als ik echter een foto naar de weblog wil verzenden wordt deze wel keurig klaargemaakt en verzonden maar ik krijg een melding dat de plaatsing niet gelukt is.

  -moet ik nog ergens anders rekening mee houden?
  -wordt het formaat van de foto aangepast zoals bij mms gebruik? Anders wordt dat wel een hele dure grap.
 • Sorry dat ik het moet zeggen maar je checked toch eerst de tarieven voor je een abo afsluit. Hier kan Kpn toch niks aan doen. Jij sluit het abo af. Je bent er zelf bij.
 • Ik had vroeger T-Mobile pre-pay. Toppie, ik betaalde voor alle SMSsjes 7 cent ongeacht of dit naar buitenland was of niet. Ik zit nu vast aan een KPN 20 abo en moet ik voor een SMS naar Hongarije 0,24 é ex BTW betalen. Dat is 0,2856 voor 1 SMS. Schandalig = 4 keer meer dan bij T-mobile.

Navigatie