Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Ben reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2023

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Ben zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Ben

  3
  Bereik/dekking: 8
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Facturering: 5
  M Dorenbos 4-1-2023 - 12:08

  Sinds de introductie in 1999, dus al bijna 25 jaar, klant geweest bij BEN. Inmiddels ga ik voor een eenvoudig abonnement in drie maanden tijd bijna 3x (drie keer) zoveel per maand betalen. Een grote concurerende provider kan het gelukkig nog doen voor twee keer zo duur. De klantenservice adviseert me via de telefoon om maar over te stappen. BEN gaat niet zorgvuldig om met zijn trouwe vaste klanten. Vrienden of vaste klanten behouden lijkt mij beter dan met zogenaamd vriendenvoordeel nieuwe klanten te werven.

  • Bijna 25 jaar lang interessant geweest qua prijs/kwaliteit en flexibiliteit.
  • Vaste klanten niet confronteren met een bijna verdrievoudiging van het maandelijkse tarief in 3 maanden tijd.
  • Flexibeler omgaan met tariefmogelijkheden van vaste en trouwe klanten.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.