Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Ben zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 3 klanten beveelt Ben aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Ben

  3
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bereik/dekking: 7
  Facturering: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 7
  Marc 12-12-2019 - 22:00

  in plaats van een afgelopen abonnement te vervangen heb ik per ongeluk een extra abonnement afgesloten. Om dit recht te zetten worden extreem hoge kosten in rekening gebracht. Voor mij heeft Ben afgedaan. Ik raad het iedereen ten stelligste af om een abonnement bij Ben af te sluiten.

  • Nvt
  • Klantgerichtheid
  1
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 2
  Facturering: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 1
  Bereik/dekking: 1
  Klantenservice: 1
  Julian 11-12-2019 - 12:44

  Klantenservice niet bereikbaar, chat niet beschikbaar, telefoonnummers die niet werken, opzeggen kan alleen telefonisch, reactie via contactformulier duurt 5 werkdagen. Bedrijf is duidelijk niet meer relevant in 2019.

  • Geen pluspunten
  1
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 1
  Bereik/dekking: 1
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 1
  Facturering: 1
  Online dienstverlening: 1
  Robbert 28-10-2019 - 21:40

  Ik heb geen bereik bij Ben waar ik woon mbt mobiele data. Ik heb alle procedures opgevolgd wat van Ben moest en wil overstappen naar Hollandse nieuwe met nummerbehoud
  Ik mag weg bij BEN en kan mijn abonnement bij hun kosteloos opzeggen met nummerbehoud. Alles staat zwart op wit op de email van hun. Na meerdere keren gebeld en gemaild te hebben wordt mijn nummer niet vrijgegeven door hun met als rede dat Hollandse nieuwe deze aanvraag steeds verkeerd doorzet naar BEN toe. Volgens BEN moet deze aanvraag op deze manier gedaan worden:
  ;klant mag weg i.v.m. geen dekking. EN DE PUNT/Komma moet er voor staan volgens BEN. Nu heeft Hollandse nieuwe het 3 x net iets anders geformuleerd en wordt deze overzetting niet geaccepteerd door het systeem van Ben. De laatste aanvraag wel precies goed geformuleerd en weer willen ze het gewoon niet doen. Het wordt gewoon geweigerd door BEN met steeds een andere smoes. Ik wil gewoon weg bij Ben en zo snel mogelijk. En nogmaals, ze weigeren het gewoon middels smoesjes. Je belt klantenservice maar steeds hetzelfde verhaal, Hollandse nieuwe heeft de doorzetting niet goed geformuleerd. Echt schandalig daar. Echt mensen, ga niet naar BEN, echt een stelletje oplichters waar je schijnbaar niet vanaf komt maar wel betalen. Dan hebben ze aan mij een verkeerde. Morgen gaan ze het maar gewoon regelen anders worden er vervolgstappen ondernomen juridisch gezien en via de media.
  Dit is een werkelijk waar een niet te beschrijven situatie. Je wordt daar echt aan het lijntje gehouden. Stelletje stumpers. Walgelijke organisatie die alleen mensen hun geld af wilt troggelen. Althans, dat proberen ze. Echt, zeg op bij BEN en ga nooit met deze Club in zee. Alstublieft, doe het niet.

  3
  Prijsstelling: 5
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: 5
  Bereik/dekking: 5
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 5
  Carolien Tuijthof 18-10-2019 - 13:38

  Zeer slechte klantenservice, om te huilen!!!!
  Inflexibel.
  Rigide.
  Complete coorporate governance.
  Ik ga weg aar een betere provider.
  Klantenservice maakt fouten die jij als klant moet betalen.

  • GEEN
  • Klantenservice, als bedrijf betalen voor je eigen fouten.
  4
  Bereik/dekking: 1
  Bestelproces: 7
  Online dienstverlening: 6
  Klantenservice: 2
  Facturering: 6
  Prijsstelling: 6
  Klachtenafhandeling: 2
  Sander van der Putten 24-7-2019 - 18:00

  In Nederland matig bereik. Maar de druppel was het aanschaffen van een extra MB bundel in het buitenland, Daar bleek de buitenlandse provider waar Ben mee samenwerkt (TIM) zo ontzettend langzaam dat dit gewoonweg niet bruikbaar was. Dat is op zich al irritant, want je verwacht gewoon goed internet in Europa. Vervolgens zit je ook nog met het feit dat je dus voor iets betaald hebt wat niet bruikbaar is. Ben geeft aan terug te storten als er niets gebruikt is. Ik heb 3 MB van de 1000 gebruikt, maar toch weigert Ben (of eigenlijk ^Selma) nu terug te storten. Slecht product en slechte klantenservice... ik Ben d'r klaar mee. Tot nooit meer!

  • Goedkoop (is duurkoop blijkt maar weer)
  • Per maand opzegbaar (komt goed uit nu!)
  • Matig bereik in Nederland
  • Slecht bereik in buitenland
  • Niet coulant en niet flexibel
  3
  Facturering: 7
  Prijsstelling: 5
  Online dienstverlening: 1
  Bereik/dekking: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bestelproces: 7
  Klantenservice: 1
  Franka 19-7-2019 - 10:16

  Wat een waardeloos bedrijf! Sinds ik bij hen klant was werkte mijn nummer niet goed. Ik kon niet gebeld of gesmst worden. Blijkt nu dat ze mijn nummer helemaal niet over hebben genomen van mijn vorige provider, ik ben daar ook nog klant! En dat na uren, en uren, en uren, en uren praten met de klantenservice. Zo ongelooflijk klant onvriendelijk, en het echte probleem hebben ze zelf dus nooit ontdekt. Echt meer dan waardeloos, nooit klant worden bij BEN!

  1
  Facturering: n.v.t.
  Prijsstelling: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Desiree 16-7-2019 - 13:39

  Probeer op alle mogelijke manieren nummer behoud maar ze weigeren met allerlei smoesjes het vrij gegeven ondanks afkoop van abbonement .

  2
  Prijsstelling: 1
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 8
  Online dienstverlening: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 1
  Facturering: 1
  Nelis 24-6-2019 - 10:05

  Mensen, neem a.u.b. geen abonnent bij Ben.
  Ook ik ben opgelicht, heb een abonnement van 300min bellen, Ben er wat minuten overheen gegaan. Dus krijgt een rekening van 100euro. Terwijl dat ik elke maand 150min over hou maar die
  Minuten niet mee kan nemen.
  Ik de klantenservice opbellen, eindelijk na 15min iemand aan de lijn. Heel meelevend hoor die meneer of bedoel een hele goede toneelspeler. Meneer vond het zoveel dat hij ging regelen dat er wat van de prijs af ging. Ik werd dus gelijk in de wacht gezet. En dit zag ik niet aankomen natuurlijk maar nadat ik de beste meneer weer sprak kon die er natuurlijk niks meer aan doen! Verrassend!! Maar nu komt het, ben al 28min aan het bellen en nee het is dus NIET gratis dus ze hebben ook nog een 28min van mijn bundel gepakt. Echt wat een verschrikkelijk clubje daar en voor mij echt nooit meer BEN.

  • Alles
  3
  Online dienstverlening: 1
  Facturering: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 5
  Bereik/dekking: 5
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: 5
  Taal 6-6-2019 - 13:06

  Ben is een kampioen in het slecht afhandelen van opzeggingen.
  Meerdere keren is de opzegging niet doorgekomen. De kosten voor het abonnement weten ze wel iedere keer te innen en als je dan uiteindelijk de automatische incasso stopt dan krijg je zeer intimiderende mailtje van hun dat je snel moet betalen en dat ze 15 euro extra kosten gaan innen.
  Bij de klantenservice wordt je zeer onbeschoft behandeld door personen die maar door blijven razen zonder te luisteren naar je motivatie.
  Je hoort aan de persoon die je aan de lijn hebt dat alles fout is bij de klant en dat niets mogelijk is.
  Kortom, als je eenmaal voor Ben gekozen hebt dan kom je er niet zomaar vanaf, houden ze je aan het lijntje en wordt je bij de klantenservice zeer onbeschoft behandeld door zelfs de telefoon erop te gooien.
  Voor ons gezin 7 personen + 3 nieuwe nooit meer Ben.
  En al mijn zakelijke klanten zal ik hun ook nooit meer adviseren.
  Ben, weg ermee!!!!

  • Zouden in oorlogstijd heel goed blijven functioneren
  • Past niet in dit kader
  Anemie van Dongen 13-5-2019 - 14:23

  En alweer het zelfde gedoe met ben.. Ik heb een abonnement zoals eerder aangegeven 300 belminuten /SMS
  Sms geld ook in de Eu landen
  SMS wel eens naar Duitsland vlak over de grens en steeds word dat in rekening gebracht

  • Aan 't woord houden

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie