Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Ben reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Ben zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Ben

  Hugo 23-12-2013 - 09:32

  Hallo allemaal , ik heb een iphone 4 abbo voor 2 jaar.Echter had ik op het einde van de maand m`n hele internet bundel verbruikt (1000mb)Omdat ik nog internet nodighad heb ik nog 10mb verbruikt . Die 10mb kostte €15,33 extra !

  Marcel 13-11-2013 - 16:24

  Ik heb een iphone 5 met een ben internet abonnement. Sinds ik naar iOs7 ben overgegaan heb ik geen 3g meer op mijn telefoon. Helaas kan ik ook niet bij de Mobiele data instellingen op de simkaart. Nu ben ik al sinds half september met BEN bezig om weer 3g te krijgen, maar helaas zonder succes. Volgens de klantenservice heb ik wel een parkeer abonnement betaald met mijn telefoon op een dag waarop ik gewoon op kantoor was en met een totaal ander IMEI nummer als ik in ijn tlefoon heb. Toch blijft BEN volhouden dat ik een parkeer abonnement heb betaald (vreemd ik heb geen 3G)
  Als ik een andere sim kaart in mijn toetstel stop, heb ik ineens wel 3G maar als ik de BEN kaart terugstop, valt alles weg. BEN houdt vol dat het aan mijn toestel ligt.

  Graag zou ik van het abonnement afwillen, omdat ik niet verder kom met de klantenservice van BEN. Ja. ik kan alles afkopen, maar daar pas ik voor. Ze kunnen niet leveren waarvoor ik betaal, dus heb ik het recht om het contract te ontbinden.

  bezoeker 8-11-2013 - 16:20

  Ik ben nu al meer dan 3 jaar bezig mensen te waarschuwen voor de oplichters t mobile. Zij doen dingen zo als zomaar je abonnement wijzigen zonder het je te laten weten omdat je onbeperkt internet ABO heb maar volgens hun te veel internet verbruik. Als je dat ook is over komen dan kun je ABO per direct stoppen met betalen want dat mogen ze wettelijke niet doen. Bedankt voor een iPhone 4 die ik toen net een half jaartje had kon ik die lekker verkopen en een super ABO afsluiten bij vodafoon de beste provider van Nederland super service altijd vriendelijke proberen je niet te naaien en komen met super aanbiedingen zo wel nieuwe telefoon maar ook andere leuke dingen. Tmobile ik ben benieuwd hoelang je het nog vol houd ik hoop noet lang zo dat je niet nog meer slachtoffers maakt.

  Linda 7-11-2013 - 11:58

  Wat een ellende heb ik met Ben Mobiel!! Het is echt een zooitje daar!!Wat ben ik dom dat ik toch een abonnement heb afgesloten bij Ben voor 2 jaar terwijl het iedere keer al fout ging.Hierna nooit maar dan ook nooit geen Ben meer!Het contact is slecht, de service is slecht en als je hen eindelijk aan de lijn hebt dan snappen ze niet wat ze aan het probleem kunnen doen.Ik Ben Ben zat!

  M. Boogers 5-11-2013 - 19:49

  Ben is een oplichters firma, opzeggen en vergeten dat bedrijf. Ik ben zoveel mogelijk mensen aan het bewegen en aan het helpen om van Ben over te stappen naar een andere provider.

  Dennis 4-11-2013 - 15:23

  Ik ben al jaren klant bij BEN naar alle tevredenheid.Meerdere jaren heb ik een simpele telefoon, maar die begint kuren te vertonen.Op vrijdag 1 november heb ik een andere telefoon gehad van mijn vader en heb die in gebruik genomen.Zaterdag 2 november kreeg ik echter een mailtje van BEN dat ik internet zou hebben gebruikt. Ik ben vervolgens op de website gaan kijken en zag een rekening staan van 10 euro voor 10 MB.Ik heb een abonnement alleen bellen en heb nooit gebruik gemaakt van internet en wil dat ook helemaal niet. Gelukkig dat het ik een mailtje krijg, maar het had ook goed mis kunnen gaan en ik had een rekening kunnen krijgen van honderden en zelfs duizenden euro’s.Dat ik eventueel moet betalen voor gebruik van internet dat is geen probleem, maar Ik heb nooit gevraagd voor internet via mijn telefoon en 1 euro voor 1 MB is stelen. Als ik internet wil dan zijn er genoeg mogelijkheden om internet te krijgen via de telefoon en dat voor bedragen van 10 euro voor 1000 MB.De nieuwe telefoon heb ik zaterdag gelijk weer uit gezet en mijn oude gepakt.Eigenlijk wilde ik meteen bellen met de klantenservice, maar die is niet bereikbaar in het weekend.Vandaag maandag 4 november heb ik de klantenservice gebeld en het probleem voorgelegd. Totaal 15 min aan de telefoon gehangen voor 0.34 ct per min en eigenlijk geen steek verder gekomen. Ze kunnen bij de klantenservice alleen zeggen dat BEN een tarief hanteert van 1 euro per MB als je geen abo hebt.Het internet via mijn mobiel zou nu niet meer mogelijk moeten zijn, dat zou nu uit gezet zijn.De kosten die er nu staan van 11 euro blijven staan en volgens de klantenservice kan ik later er over terug bellen als de factuur is opgemaakt en duidelijk is of ik de MB’s heb opgenomen voor of na de mail die ik heb gekregen.Als vaste klant van BEN voel ik mij echt benadeelt (genaaid).Helaas heb ik een contract t/m 2015 dus opzeggen gaat helaas niet anders had ik gelijk mijn abo opgezegd.

  E-J 1-11-2013 - 14:25

  Ik heb ik nu "Ben Soms" zonder Internet. Mij GSM zocht blijkbaar een keer contact met internet via 3g, ondanks dat de dataverbinding uitstond. Volgens de teller op mijn telefoon had ik iets va 16K dataverkeer gehad. Daardoor stond er 1,03 Eur kosten op mijn rekening. Via de website aan de klantenservice gevraagd mijn dataverbinding geheel te blokkeren hetgeen ze hebben gedaan. Sindsdien daar geen last meer van gehad.
  Verder ben ik wel tevreden met ben...120 minuten, maandelijks opzegbaar voor 4 Euro.

  M Dijkstra 19-10-2013 - 16:31

  Heb een Ben-regelmatig abonnement met het idee dat ik deze kosteloos kon verhogen als ik niet goed uitkwam met mijn belminuten. Nu heb ik de ene naar de andere hoger uitgevallen rekening (zal niet de schuld van Ben zijn), dus wil ik mijn abonnement verhogen. Echter dan moet je ineens een flink bedrag per maand gaan betalen, terwijl hun standaad-actietarief altijd de helft lager is.Dus dan is het heel aantrekkelijk om te melden dat klanten `kosteloos` kunnen verhogen.

  Francine 18-10-2013 - 14:15

  Ik wil geen internet op mijn mobiel, ik gebruik geen internet op mijn mobiel en toch werd er vrijwel elke maand 1 euro afgeschreven voor internet gebruik. Volgens `Ben` zal er dan wel ongevraagd iets geüpdate worden. Ik ben er inmiddels achter dat dit bij veel klanten gebeurd. Regelrechte diefstal! Bij `Ben` kan internet gebruik niet uitgezet worden. Gelukkig kan dat bij mijn nieuwe profider wel.

  Raoul 13-10-2013 - 22:01

  BEN geeft een factuur, waarop de gespreksduur per gesprek staat. Er staat echter geen totaal op, per factuur. Ik weet dus nooit hoeveel minuten ik eigenlijk gebruik van mijn bundel per maand. Ik heb de klantenservice hierom gevraagd, maar ze weigeren deze info te geven. Slim van BEN, want zo krijg je geen inzicht in je belgedrag en weet je niet of je bundel niet eigenlijk veel te hoog zit. Mij wordt geadviseerd om met de hand al mijn rekeningen zelf op te tellen, wat natuurlijk een K-klus is. "BEN wil naar je luisteren" is hun reclameslogan. Nou, BEN weigert mij informatie te geven, en daar hebben ze natuurlijk goed over nagedacht; ik vind het een rotstreek dat ze dit weigeren en ga op zoek naar een andere provider.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.