Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Ben zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 3 klanten beveelt Ben aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Ben

  Tets 26-11-2011 - 12:17

  Heeft iemand ervaringen met de Samsung Galaxy S Plus in combinatie met een abonnement van Ben. Het valt me op dat er geen wifi vermeld staat bij deze mobiele telefoon in het overzicht op de site. Klopt het dat je niet met deze mobiel van Ben op wifi kunt?

  Ik hoor jullie ervaringen graag!

  Opmerking van de redactie 26-11-2011 - 16:00
  Weliswaar geen ervaring met Galaxy S Plus i.c.m. Ben, maar wifi moet zeer zeker mogelijk zijn. Zie de specificaties (kenmerken) op Bellen.com.
  Liza 25-11-2011 - 11:57

  Overgestapt van T-mobile naar BEN, het leek voordelig, bij T-mobile betaalde ik gem. 35,- p.m. voor 200 min. die ik nooit opmaakte eigenlijk... Overgestapt naar Ben soms, zonder bundels aangezien ik geen mobiel internet nodig heb en de smsjes konden uit de bundel komen (100 min. p.m.) Het abonnement kost ongev. €6,- p.m. de eerste rekening bedroeg €55,16 over de periode van 2 wkn. Na 7 mailtjes met stomme standaard antwoorden waarop je niet kunt antwoorden omdat je steeds opnieuw het vragenformulier moet invullen wordt ik even niet goed van dit bedrijf... Ik zou volgens hen ook 10 min. met Italië gebeld hebben (...) Ik BEN er helemaal klaar mee!!

  Eus 23-11-2011 - 18:54

  Sinds 2 weken hebben we een 2 sim only abonnementen voor resp. een iPhone en een recente galaxi GS-I5500.
  Bellen en texten lukt wel maar de automatische instellingen voor internet die we zouden krijgen zijn niet aangekomen. Dus geen internet.
  Handmatig instellen lukt bij beide toestellen niet omdat het APN adres door BEN wordt afgeblokt.
  Met de Vodafone kaart van mijn dochter waren de instellingen wel zichtbaar in de iPhone; dus APN aanpassen en daarna ZONDER HET TOESTEL uit te zetten de eigen Sim-kaart erin. Deze truc lukt bij de samsung echter niet (kaart zit onder de batterij).

  Andere problemen:
  - de helpdesk is alleen op kantooruren te bereiken
  - op emails krijg je pas na 5 dagen bericht
  - ze beweren glashard dat ze APN niet afblokken terwijl bovenstaande truc aantoont dat het wel degelijk het geval is.
  - op de antwoorden kan je niet reageren (noreply@ben.nl), dus dat communiceert niet zo handig
  - aanmaken van een persoonlijke pagina lukte niet, na 5 dagen via de email een nieuw wachtwoord toegezonden gekregen; en uiteraard, werkt niet.
  - T mobile netwerk heeft een matige dekking (maar dat wist ik vooraf al)

  Ik ben er helemaal klaar mee; WIE HEEFT EEN GOED ADVIES VOOR MIJ VOOR EEN PROVIDER DIE WEL SERVICE LEVERT?? EN DOET WAT HIJ BELOOFT??

  fred 15-11-2011 - 20:47

  Snap het probleem niet.
  Ze schrijven automatisch af, dus je kunt het binnen 6 weken storneren. Dan zijn hun weer aan zet.

  Gr Fred

  R.Koning 14-11-2011 - 16:48

  BEN IS NIET IN STAAT OM EEN REKENING DIE DUBBEL IS BETAALD,BINNEN 6 WEKEN TE KUNNEN TERUG BETALEN!!!!!BEN NIET TEVREDEN OVER KLANTEN BELEID VAN BEN!!!!!!!BEN HET SPUUGZAT MET PROVIDER BEN,DIE JE ONBESCHOFT AAN DE TELEFOON TE WOORD STAAT!!!!IK BEN KLAAR MET BEN!!!!!!!!BEN BEN(ieuwd) NAAR DE OPLOSSING VAN BEN EN HOELANG HET GAAT DUREN!!!!

  cp 5-11-2011 - 00:37

  Hallo,Ik heb sinds gister avond een simkaart van Ben met internet en een mini beetje bellen maar ik nam een nieuwe mobiel plus een abonnement omdat ik wilde whatsappen.. Ben blijkt dit niet te ondersteunen maar die man van de klantenservice zegt dat hij wel mogelijk is om te installeren maar dat moest ik opzoeken op internet, daar kon hij me niet bij helpen.. Weet iemand waar dat dan zou kunnen? Ik heb veel geld uitgegeven aan een mobiel maar kan dus nu niet doen waarom ik hem gekocht heb..

  Coen 1-11-2011 - 16:48

  Ik BEN onbetrouwbaar............

  Ben stuurt een feest-mail;
  Geweldig aanbod om de huidige korting op het abonnement met nog 12 maanden te verlengen!
  BEN je blij, hoef je niet te reageren. De korting wordt vanzelf toegepast.
  De nieuwe tarieven en voorwaarden ook ! (afrekenen per minuut)

  Wil je het niet, gewoon even BEN bellen!

  BEN deelt vrolijk mede, dat met het afslaan van het genereuze aanbod, de huidige korting ook met onmiddelijke ingang komt te vervallen.
  Ondanks dat je een kortingsperiode van 12 maanden is toegezegd / overeengekomen, is BEN niet blij met klanten die "cadeautjes" weigeren............

  senn 23-10-2011 - 12:35

  Nou ik heb sinds 2 dagen ook een ben simkaart,Nu wil ik internet altijd en sms altijd activeren, Maar nee hoor, kan niet inloggen bij "ik ben".Ze zeggen dat je een welkomsmailtje hebt gehad met daarin je wachtwoordIk heb idd een mailtje gehad.. maar zonder het wachtwoord!Dan ga ik naar de site en klik ik aan wachtwoord vergete; typ mijn nummer in, zegt ik ben dat het wachtwoord niet verzonden is...Wie kan mij alsjeblieft helpen want ik krijg het niet opgelost en zo heb ik niks aan mijn mobiel!!

  Ben tevreden 19-10-2011 - 18:06

  Heb de simkaart ben regelmatig & onbeperkt InternetNu bijna een jaar. En ben tevreden. Ik gebruik hemVoor een iPhone. Geen problemen met whatsappOf pingchat. Gewoon prima tot nu toe. En ook betaalbaar€11,95

  Sim yo 13-10-2011 - 13:09

  Ben Wispelturig?
  Nu dit antwoord: Ik vind het vervelend om te horen dat je overweegt om over te stappen naar een andere provider.
  Doordat ik tussentijds de actie hebt veranderd waardoor er meerdere klanten niet meer in aanmerking komen voor deze actie wil ik je uit coulance aanbieden om alsnog in aanmerking te komen voor de korting op het internet mits je klant blijft bij ben.

  Voor gebruiker met verbindingsproblemen:
  - zorg ervoor dat je zelf APN kunt toevoegen/wijz. met bijv. APN charger (App).
  - APN toevoegen bij Instellingen -> Verb. -> Mobiele netwerken -> Toegangspunten of via APN charger
  - instelingen Ben APN:

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie