Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2009

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Ben zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 3 klanten beveelt Ben aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Ben

  fred 16-12-2009 - 10:51

  @Theo.

  ik zie hier ook wel eens kleine verschillen in het beltegoed wat weer gegeven wordt en wat ik daadwerkelijk verbruikt heb. Het is ook niet mogelijk denk ik om dat precies meteen na elk gesprek te update.

  Ben hier ook erg tevreden over Ben. Alles wat jij al noemt klopt hier ook voor 2 nummers die ik er heb lopen.
  Dat beltegoed dat kun je zelf ook bij houden door je teller in he begin van de maand op nul ge zetten.
  Er zijn ook mensen die klagen over het T-mobile netwerk waar Ben gebruik van maakt, maar tot op heden geen klagen hier.
  Ik kwam van Kpn en was in het begin wat huiverig.
  Wat is jouw ervaring daarmee Theo.

  Gr Fred

  Theo 15-12-2009 - 23:22

  Heb op 26 maart en op 22 mei van dit jaar ook mijn ervaring toegevoegd. En tot nu toe -op één ding na- gaat alles nog steeds naar wens. Bellen gaat goed, facturatie gaat goed. Geen problemen. Wat mij wel stoort is dat na inloggen het beltegoed met enige regelmaat niet juist op Ben.nl wordt weergegeven. Opzet of niet? Bij onjuiste weergave kunnen mensen immers gemakkelijk over hun bundel heengaan wat extra inkomsten voor Ben oplevert! En dat hakt er voor mij als klant dan meteen behoorlijk in. Ben doe daar even wat aan dan ben ik 100% tevreden!

  Ester 1-12-2009 - 02:59

  Sinds eind mei van dit jaar tevreden klant van Ben, het duurde even voor alles was omgezet (20 dagen) maar vanaf toen loopt het prima. Goed bereik, geen spookrekeningen. En supergoedkoop ook nog, 500 min/sms voor 15 eurie is toch niks!Overigens kan ik op mijn mobieltje zien hoeveel ik minuten ik gebeld heb en hoeveel smsjes verstuurd zijn. Dat tel ik bij elkaar op en zo kan ik steeds checken hoeveel ik verbruikt heb.. Elke 1e van de maand reset ik die gegevens, zo bel of sms ik nooit buiten de bundel.Baal nu al wel dat ik straks 22,95 moet gaan betalen, misschien ff overstappen en daarna weer naar Ben, als dat kan

  @ Debby:Die € 150,- euro die je nu ziet gaat over november toch? Misschien zijn dat je belkosten buiten je bundel en krijg je dus 50,- van ze terug (over november)? Of zijn er af- en aansluitkosten berekend? Suuces iig!

  grtz, Ester

  Debby 30-11-2009 - 10:20

  Ik zit nu 1 maand bij Ben en ik ga nu al opzeggen!

  Sinds een week ben ik al afgesloten, onder het mom van een high spend blocking? Ik heb begin November in het ziekenhuis gelegen ivm een hernia operatie en ben nog steeds herstellende. Vorige week heb ik meteen (omdat ik nog niet wist waarom ik was afgesloten) een vragenformulier ingevuld en tot op heden nog steeds geen antwoord. Van ellende ben ik de deur uit gegaan om bij de buren te bellen...
  Hun antwoord was dat ik in 9 dagen tijd (toen ik in het ziekenhuis lag en thuis in mijn bed lag) mijn belbundel van 500 minuten zou hebben opgebruikt. Ik heb haar uitgelegd dat ze mij weleens op de hoogte mogen brengen dat ze mij af gaan sluiten. Zij hebben dit uitgezocht en blijkt inderdaad dat er niets naar mij is vertsuurd van een e-mail en een sms. Ik heb haar mijn medische toestand uitgelegd en dat ik mijn arts of fysio moet kunnen bellen indien er wat is omdat ik alleen woon. Als ik € 200 overmaak aan voorschot dan zouden ze mij aansluiten, maar de rekening kan ik pas eind december inzien? Gezien mijn toestand heb ik maar die 200 overgemaakt. We zijn u een week verder en ben nog steeds afgesloten! Sterker nog mijn rekening is met 150 euro opgelopen sinds mijn afsluiting? Vind ik heel bijzonder!!!
  Of ze hebben een grote verwerkingsachterstand (maar als ik dat zo lees is het van iedereen aardig bijgewerkt. Of ze beweren echt dat ik in 9 dagen tijd 500 belminuten vanuit mijn ziekenhuisbed heb verbruikt en ik nog in 14 dagen zijn voor 400 euro extra heb gebeld??? in 3 weken zijn zou ik dus in totaal 2100 minuten moeten hebben gebeld.... TUURLIJK
  Dat kan nooit, ik had altijd een lagere bundel bij mijn andere provider en zat er nauwelijks overheen...
  Ik ga ook per direct opzeggen, dan maar vragen of iemand een prepaid voor mij wil gaan halen totdat ik een andere betrouwbare provider heb gevonden want dit is echt belachelijk.....

  Gr Debby

  fred 12-11-2009 - 22:30

  Daar ben ik het niet helemaal mee eens Hanny want het is daar echt een zootje.

  Lees maar eens op het T-mobile forum.
  Dat neemt niet weg dat het bij Ben ook niet allemaal ok is.

  Gr Fred

  hanny 12-11-2009 - 20:36

  Dit bevestigd dus maar weer dat het verhaal van de klantenservice dat het aan T-Mobile ligt `n zwetsverhaal is!

  Jeffrey 12-11-2009 - 11:42

  Heb niks te klagen over Ben! Nummer was wel een dag later dan gepland omgezet, maar had hier netjes een sms over gekregen dat dit een dag langer zou duren. De belstatus op je persoonlijke pagina is tenminste up-to-date (liep bij Debitel vaak 2/3 dagen achter) en het bereik valt me niet tegen. Rekeningen / belstatus klopt altijd, heb echt geen spijt dat ik ben overgestapt!

  Fred 11-11-2009 - 21:25

  Gelukkig toch nog iemand waar het net als bij mij goed is gegaan.

  Als je zo hier leest gaat het alleen maar fout.


  Gr Fred

  Walter 11-11-2009 - 15:52

  Sinds enige weken binnen ons gezin 2 "Ben ouderwets" gebruikers. Nummers porteren ging zonder problemen op de aangegeven dag. Daarna ook geen problemen gehad, hoop uiteraard dat dat zo blijft. Ook het verbruik via "mijn Ben" klopt tot op de seconde en tot op de SMS.
  Ik kan dis niet anders zeggen dan dat we tevreden zijn!

  Groet,
  Walter

  hanny 10-11-2009 - 10:15

  Ook ik ben inmiddels overgestapt naar `n andere provider en jammer genoeg ook met `n nieuw nummer, maar daar is helaas niets aan te doen. Liever dit dan me constant lopen te ergeren dat ik niet te bereiken ben. Ben wel benieuwd Annemarie wat jij gaat doen met de rekening van Ben. Ik ben eigenlijk niet van plan om iets te betalen waar ik geen gebruik van heb kunnen maken. Heeft iemand dit misschien ook meegemaakt??

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie