Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Ben zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 3 klanten beveelt Ben aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Ben

  krispijn 8-12-2008 - 11:35

  Heb nooit problemen gehad met BEN en BEN daarom dan ook overgestapt van HI naar BEN om te kijken of ik nog steeds tevreden BEN

  rob 4-12-2008 - 23:45

  mag duidelijk zijn dat we niet voor Ben gaan!!!!!!!!!!

  Ronald 29-10-2008 - 15:33

  Ik ben onlangs aangesloten bij Ben en heb hier nu al spijt van.

  Meteen de eerste dag dat mijn abonnement werd overgezet ( ik kwam van Vodafone) begon de ellende.

  - Ik kon na de overzetting gewoon bellen, maar de volgende dag was ik een halve dag onbereikbaar. Halverwege de dag kreeg ik 4 gemiste oproepen per sms achter elkaar binnen. Dit heeft zich al meerdere keren voorgedaan intussen, de dekking valt soms gewoon weg (centrum Den Haag).

  - Mobiel internetten werkt niet, ik kan geen instellingen downloaden door het servicenummer van Ben te smsen en handmatig instellen lukt ook niet.
  Bovendien heb ik 1 MMS ontvangen, dit kost blijkbaar 3,50 euro??

  "Ben teleurgesteld" dus en "Ben snel weer weg" bij Ben.

  jasper sluis 18-6-2008 - 11:57

  Vraagje:

  Je hebt één bundel kost bellen van mobiel naar mobiel evenveel als bellen naar vast, hoeveel bel minuten heb je eigenlijk als je bijvoorbeeld alleen maar naar mobei zou bellen?

  Ervaringen: 1e mail gestuurd dat sim het niet doet, tweede keer gemaild dat ik niets heb gehoord en een ontevreden klant BEN, derde keer gemailt dat ik gebeld wil worden anders zeg ik de boel op. En ja hoor, we hadden een beller ide er als het goed is nu mee bezig is.

  Margo 13-6-2008 - 13:22

  Is Ben nog steeds zo "slecht" als hieronder beschreven?

  Als je de website leest, klinkt het allemaal best goed.
  Onbeperkt abonnement, niet elk jaar nieuwe aansluiting.
  Kosten zijn ook redelijk.....

  Christine 6-5-2008 - 18:24

  Ikzelf heb KPN als provider.
  Mijn dochter Ben.
  Zijn kan mij wel bellen, maar ik haar niet.
  Ra-ra??

  angelo 24-4-2008 - 10:50

  ik heb de simkaart inmiddels 3 weken geleden ontvangen en ik kan nog steeds niet bellen. heb verscheidene emailtjes gestuurd naar de helpdesk, geen enkele reactie. ik ga volgende week de boel opzeggen want ik heb geen enkel vertrouwen meer in deze provider. ik vertik het om een dure helpdesk te bellen voor iets wat ik nog niet heb. ik ga dus opzeggen voordat mijn abo ingegaan is. wat een gemiste kans voor ben zeg.

  angelo 14-4-2008 - 20:25

  ik heb twee weken geleden een abonnement bij ben aangevraagd met nummerbehoud van mijn vorige provider. activeren zou ongeveer 3 extra werkdagen in beslag nemen. dat was op 5 april. het is nu 14 april en taal noch teken van ben. geen verlossend emailtje dat de boel geactiveerd is of een reactie op mijn emailtje wat er aan de hand is. zo zie je maar, de besparingen die je in je abonnement hebt moeten ergens op beknibbeld worden, bvb. de service. Ben teleurgesteld

  BMWMaX 19-2-2008 - 16:36

  het zal ze nu beter afgaan denk ik. Toen Ben nog Ben was, was het 3x niks want slechts in een klein deel van het land had je redelijk netwerkbereik. Toen T-mobile het overnam had je vrijwel overal goed bereik. Opzich maakt het nu niets uit of je nu bij Ben zit of bij T-mobile. Beide is gewoon T-mobile dus waaron zo moeilijk doen. Echt goed koop of concurerend is het in elk geval niet.

  *** 19-2-2008 - 12:47

  zit niets anders op denk ik.... daar zullen ze geen rekening mee houden denk ik wie er in 2003 allemaal bij BEN zaten..

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie