Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Bedankt voor het plaatsen van je ervaring

Je hebt al eerder je emailadres bevestigd. Je ervaring zal na 24 uur getoond worden.

Reviews en ervaringen over Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 4 klanten beveelt Ben aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Ben

    2
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 5
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: 5
    Max 28-10-2021 - 22:00

    Ben stuurt soms een factuur met een betaallink, soms ook niet. Medewerker klantenservice geeft aan dat de klant t zelf maar in de gaten moet houden. Dat is lastig als je geen factuur krijgt. En nee, ik had nog niet de ben app, want het eerste jaar ging het facturen prima. Bellen hierover duurt sowieso minimaal 45 minuten, want er neemt niemand op. Eerste herinneringskosten weggeschreven, daarna helemaal geen facturen meer ontvangen, maar alleen dreig sms'jes. Arrogante medewerksters aan de telefoon, nergens voor nodig. En er werkt 1 man die elke keer simpelweg ophangt als de vraag te moeilijk wordt.

    Op emails wordt overigens ook erg slecht gereageerd.

    • Geen enkel pluspunt
    • Werk aan de klantenservice. Want zonder klanten stel je niets voor.
    2
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 2
    Prijsstelling: 2
    Online dienstverlening: 2
    Klantenservice: 2
    Bereik/dekking: 1
    Anja 29-7-2021 - 10:32

    Ben Abonnement om laten zetten naar ander nummer .ervoor geen problemen maar sindsdien valt hij gewoon uit tijdens gesprekken. nieuw sim kaart nieuwe telefoon alles gedaan en bel je klantenservice 5 minuten wachttijd bleek 20 minuten en volgens haar was ik geen klant maar nota betaal ik wel .ook geboortedatum adres en vragen zelf bankrekening ze bleef star volhouden ik niet bekend was op het nummer waar ik mee belde en ik voor betaal bij ben

    • Luisteren wat er word gezegd
    1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    hans 7-6-2021 - 19:54

    Ik probeer een BEN abonnement op te zeggen en een half jaar later krijg ik nog steeds facturen. Ik kom er niet vanaf. Ik heb al van alles gedaan en betaald (teveel) maar ze blijven maar komen. Blijf uit de buurt van Ben (T-Mobile).

    • Geen
    • Administratie
    3
    Klantenservice: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 5
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: 2
    Prijsstelling: 3
    Bereik/dekking: 7
    W. Versteeg 26-3-2021 - 21:41

    Mijn zoon krijgt geen studentenkorting ...heb wel 5 pogingen gedaan voor contractovername ...
    Abbo verlengt met studentenkorting...pas ingezonden blabla..
    200 jaar aan de telefoon gehangen...
    Kunnen niks doen blabla
    Mijn overstap die ik ook wilde doen geannuleerd door hun geklungel ...jammer!
    Ze vinden wel best dat ik vertrek ook gaat nergens over...
    Klaar dr mee....🤢

    • Tja......
    • Weten ze wel bij Ben ....
    9
    Facturering: 9
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 9
    Bereik/dekking: 8
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: 9
    Ik raad Ben aan
    Helena 4-11-2020 - 14:49

    Nooit problemen, buiten altijd bereik. Binnen soms even zoeken. Vriendelijke provider, kadootje voor de verjaardag. Niet nodig, wel leuk.

    • Duidelijke app
    • Makkelijk aanpassen abonnement, in de app maar ook op de website
    • Tonen verbruik van afgelopen periode, niet alleen lopende maand. Je ziet de factuur pas rond de 10e, je weet in de tussentijd niet wat de gemaakte kosten zijn.
    4
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 2
    Klantenservice: 3
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Anne 19-10-2020 - 18:19

    Twee van de drie telefoongesprekken was ik opeens niet meer verstaanbaar of viel de ander weg en/of werd de oproep abrupt beëindigd. Met de wachttijden van nu levert dat erg veel stress op, want heb je eenmaal iemand aan de lijn dan konden ze me niet meer verstaan of werd de oproep beëindigd en moest ik opnieuw bellen.
    Volgens BEN was de dekkingsgraad perfect, maar lag het - zo stelden ze- aan de isolatie van mijn huis (energielabel A). Maar van alle buren met dat label hadden alleen de BEN-gebruikers dezelfde problemen als ik en ook kennissen en familie zonder energielabel A hadden precies dezelfde problemen. BEN neemt daarvoor geen enkele verantwoordelijkheid. Volgens hen is de dekking perfect en dus kun je alleen van het contract afkomen door het af te kopen.
    Verder hebben ze me de procedure om over te stappen naar een andere provider in verkeerde volgorde geadviseerd en dat leverde heel veel gedoe op.
    Na opzegging kreeg ik e-mails van BEN met de boodschap dat ze gelachen en gehuild hadden met mij, maar ik heb bijna anderhalf jaar alleen maar gehuild en de stress die ieder telefoongesprek vóóraf al opleverde is nog niet verdwenen.

    • Vooraf waarschuwen dat goedkoop als nadeel heeft dat de verbinding slecht is of kan zijn.
    1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Robin 2-4-2020 - 16:24

    Wees gewaarschuwd en ga niet naar deze provider!! Het netwerk valt weg, kan nauwelijks bellen maar over enige compensatie ertegenover dat is taboe. doen ze niet aan.

    Bij mij vorige en mijn huidige provider (2 verschillende) heb ik dit probleem niet maar volgens ben ligt het echt nog steeds aan mijn toestel.

    GA NIET NAAR BEN. WEES GEWAARSCHUWD!

    • * Makkelijk opzegbaar. Wat belangrijk is om bij deze provider weg te gaan.
    • VEEELLL om op te noemen maar hier volgen er een aantal.
    • - Bel netwerk valt steeds weg. Gesprekken worden afgekapt hierdoor. Wat zegt BEN. Nee we zien gewoon dat je kan bellen want je maakt connectie.... Ja dat klopt BEN ik maak connectie, maar die connectie wordt steeds afgekapt.
    • - Klanten"service" zeggen en beloven een hoop maar verdraaien de woorden dan ineens en hebben ze het zogenaamd niet gezegd. NEEM JE GESPREK OP ALS JE ZE AAN DE TELEFOON HEBT!!
    • - Ze zijn zeer slecht bereikbaar op alle kanalen.
    • - Doen dingen als nieuwe simkaarten op sturen zonder enig overleg.
    • - Bij de afgekapte gesprekken die ik met hun klanten'service' had, bellen ze niet eens terug om het verder af te handelen. Zo ben je steeds maar weer jezelf aan het herhalen.
    • - Het woord compensatie is taboe voor dit bedrijf.
    • BEN niet meer relevant in deze tijd. Wees slim en ga naar een andere provider of kies deze provider niet. Ik heb deze gigantische fout gemaakt en wil jullie ervan behoeden deze fout ook te maken.
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Gideon 27-1-2020 - 12:36

    Ik ben al jaren klant, kom ik erachter dat nieuwe klanten slechts een derde (!) van de prijs betalen die ik maandelijks betaal. De trouwe klant wordt dus afgestraft. Niks mogelijk via de klantenservice. Op naar een nieuwe provider!!

    1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Miranda van Dijk 7-1-2020 - 18:18

    Helaas moet er 1 punt gegeven worden, liever had ik een 0 gegeven. Ik probeer mijn 06-nummer mee te nemen naar een nieuwe provider. Mijn abonnement was nog niet afgelopen dus wil ik deze afkopen. Bij de eerste medewerkster kan dit wel. Ik moet dan een bepaald bedrag betalen, logisch geen probleem! Mijn abonnement zou 17 november beëindigd worden. Op 17 november is mijn nummer nog steeds actief bij Ben, apart. Paar dagen later bel ik nog maar een keer. Toch ook apart dat ik geen bevestiging heb ontvangen dat mijn abonnement beëindigd zou zijn op 17 nov. 2de medewerkster weet mij dan ook te vertellen dat het inderdaad niet goed gegaan is maar het op die manier ook niet kan! Sorry?! Nee, BEN leeft nog in de prehistorie en ik moet bij mijn nieuwe provider aangeven dat ik een "bijzonder" verzoek in wil dienen, zij moeten in een mail aangeven waar exact in moet staan en dan ook echt met de tekens, ":mag eerder opzeggen". Als het niet precies zo erin staat kan het niet in behandeling genomen worden!! Dus de nieuwe provider moet zijn best gaan doen om mijn nummer over te mogen nemen?!?!! Zou het ook niet op die manier gaan zou mijn nummer volledig uit de lucht gaan.. Trieste manier om op die manier klanten bij zich te houden!

    5
    Bereik/dekking: 8
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 5
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 7
    Online dienstverlening: 6
    Hans-Wouter Edewaard 6-1-2020 - 15:43

    Wat een rukbedrijf.

    Ben op zich 2 jaar tevreden klant geweest en heb een verlenging inclusief telefoon aangevraagd. Twee weken later heb ik de telefoon nog steeds niet. Krijg vandaag te horen dat de telefoon pas over 2 dagen leverbaar is. Dit was niet zo bij bestelling, dit was niet aangegeven bij de bevestiging, dit was ook niet zo toen ik vorige week al belde voor een update, maar nu het verhaal. En ik heb het er maar mee te doen. Aangegeven dat de oude telefoon dood is en ik nu al lang niet bereikbaar ben (funest voor meerdere vrijwilligerstaken die ik heb). Nog los van de overige frustraties die dit oplevert. Als ik dit vooraf geweten had prima, dan had ik een andere keuze gemaakt.

    Het ergste is vervolgens de laconieke houding van medewerkers die totaal niet ervaren dat ze hier een dienstverlenende rol hebben en het mijn probleem vinden.

    Ondertussen staat het ook op hun site dat de telefoon pas 8 januari geleverd kan worden. Bij andere providers en tussenaanbieders kan ik de telefoon wel zo geleverd krijgen.

    Zo lang je ze niet nodig hebt is het een prima bedrijf met goede inzage van de eigen gegevens en prima dekking. Zodra je wat wil regelen gaat het verkeerd, met lange wachttijden, geen opzegformulier, medewerkers klantenservice die onwetend zijn en al helemaal onwillig, geen begrip voor de situatie en nul initiatief tot meedenken-compenseren.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie