Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Ben

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Ben zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

8%
van 13 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
0% misschien 92% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 3
    • Facturering: 3
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 5
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 2
    Aanrader? Nee
    Vlinder op 28-12-2016 om 15:04
    Omdat ik vanaf dag 1 thuis geen bereik had met mijn mobiel wilde ik direct mijn 2-jarig abonnement opzeggen bij Ben. Dit kon niet, dit kon pas 1 maand voordat het abonnement afliep. Geaggendeerd in mijn agenda over 1 jaar en 11 maanden, stipt 1 maand van tevoren gebeld naar Ben, nou mevrouw wij hebben alles voor JOU (irritant!!) geregeld. Nou niet dus! Gewoon blijven afschrijven enne.... dat telefoongesprek met mijn opzegging die is niet geregistreerd dus dikke pech gewoon blijven betalen en anders komt er in eerste instantie 15 euro bij.... zeer klantonvriendelijk NOOIT meer Ben! BEN er klaar mee bah!
    Verbeterpunten
    • Zie boven
    Reacties
    Ben Webcare op 30-12-2016 om 15:02
    Hallo Vlinder,

    Wat vervelend dat je geen bereik hebt in huis. Ik begrijp dat je overal wilt kunnen bellen en vooral vanuit huis. Vanaf het moment dat je je abonnement ontvangt, heb je altijd recht om je bestelling binnen veertien dagen te annuleren. Wanneer je het na die tijd wilt beëindigen kan dit inderdaad pas tegen het einde van je contract.

    Aangezien ik wil dat iedereen kan bellen, maak ik wel uitzonderingen wanneer je bereik slecht is. Hiervoor wil ik dat nog wel onderzoeken of ik iets kan doen om jouw bereik te verbeteren. Ik wil je vragen om je klacht in te dienen via www.ben.nl/dekkingskaart. Het bereik bij jou thuis zal dan worden onderzocht. Mocht ik dit niet kunnen verhelpen en blijkt de klacht gegrond, dan mag je voor het einde van je contract weg.

    De groeten van Ben
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Bestelproces: 2
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 2
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 2
    • Facturering: 1
    Aanrader? Misschien
    l.elberink op 15-12-2016 om 22:26
    Eerste maanden totaal geen problemen. Langzaam aan wat gesprekken die uitvallen tijdens gesprek. Deze week elk binnenkomend gesprek binnen een paar seconden uitgevallen.
    Reacties
    Ben Webcare op 30-12-2016 om 13:47
    Hallo l.elbrink,

    Wat vervelend dat je gesprekken wegvallen. Er kunnen een aantal dingen aan de hand zijn. Ik wil je adviseren altijd eerst je mobiele telefoon even uit en weer aan te zetten zodat je simkaart opnieuw wordt aangemeld op het netwerk. Mocht je daarna nou nog steeds problemen ervaren tijdens je telefoongesprekken, dan kan ik je adviseren om onderstaand artikel op mijn forum even door te lezen.

    https://forum.ben.nl/internet-bereik-14/doen-geen-bereik-slechte-dekking-hebt-19
    Op die manier kan jouw probleem vast verholpen worden!

    De groeten van Ben
  • Beoordeling: 8
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Facturering: 8
    • Bestelproces: 10
    • Bereik/dekking: 3
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Prijsstelling: 10
    Aanrader? Nee
    Ik had alle vertrouwen in Ben omdat ik weet dat ze het netwerk van tmobile gebruiken. Prijs is prima oo. Maar ik heb zo vaak geen internetverbinding op bijv A4 of N44 dat ik ben gaan vergelijken met een toestel met KPN sim. Dan had ik wel bereik.. kortom ik twijfel nu wel of ik moet blijven. Heeft Ben ook een netwerkdekking feedback app? Zou graag willen doorgeven waar ik problemen ervaar
    Pluspunten
    • Prijs
    Verbeterpunten
    • Dekking of capaciteit voor 4G internet
    Opmerking van de redactie op 9-12-2016 om 10:03
    We hebben het even nagezocht! Zoals bekend maakt Ben gebruik van het T-mobile netwerk. Als je een iPhone of Android-telefoon hebt, kun je gratis de NetwerkRadar app downloaden. Hiermee laat je Ben eenvoudig weten waar en wanneer jij problemen met het netwerk ondervindt.
    Reacties
    Ben op 9-12-2016 om 11:51
    Hallo Elena,

    Bellen.com dankjewel voor jullie hulp. Het klopt dat ik gebruik maak van het T-Mobile netwerk. Ik kan me voorstellen dat het vervelend is wanneer je geen bereik hebt. De NetwerkRadar app gebruik ik helaas niet. Je kunt je problem wel aan me melden via www.ben.nl/dekkingskaart. Mijn collega's van de technische dienst zullen dan hun best doen om je verder te helpen.

    Succes!

    De groeten van Ben
  • Beoordeling: 8
    • Facturering: 8
    • Prijsstelling: 7
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bestelproces: 9
    • Bereik/dekking: 9
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 5
    Aanrader? Ja
    Julius op 7-12-2016 om 09:28
    In tegenstelling van meerdere ervaringen hierbij een positieve. Momenteel al weer 1,5 jaar een abonnement, en reis ivm met mijn werk (Taxi) door heel Nederland en heb nergens een probleem met dekking in wat voor vorm dan ook. Heb geen 4G dus over snel internet kan ik niets vertellen maar met 3G of minder kan ik gewoon doen wat ik moet doen. Klantenservice nog niet veel gebeld, maar wachttijd kan natuurlijk altijd minder....
    Pluspunten
    • Goed bereik.
    • Duidelijke factuur.
    • Online verbruiks- monitor.
    • Verhogen verlagen bundel (met voorwaarden)
    Verbeterpunten
    • Geen Fysieke winkel (dus alles online)
    • Bij veel gestelde vragen komt "opzeggen abonnement" niet voor terwijl ik denk dat dit wel een van de vragen is die veel gesteld worden.!!
    Reacties
    Ben op 7-12-2016 om 18:21
    Hoi Julius,

    Wat fijn om te horen dat je tevreden bent en overal goed bereik hebt! Ik ben ook blij met jou!

    Het klopt dat er natuurlijk ook vragen zijn over het opzeggen van je abonnement. Informatie hierover kun je tussen de veelgestelde vragen terugvinden via deze link: www.ben.nl/klantenservice/opzeggen.

    Fijne avond nog!

    De groeten van Ben
  • Beoordeling: 2
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 4
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 5
    Aanrader? Nee
    Zeer slecht bereik , check van daadwerkelijk aantal minuten moeizaam, site ligt er vaak uit, geen antwoord via mail, bellen met klantenservice kost je 30 tot 40 minuten per keer en daarna is er nog niets opgelost. Voice mail uitzetten doen ze niet aan. Gesprekken worden naar boven per minuut afgerond, overgehouden ( lol ) minuten kan je niet meenemen naar volgende maand. Ben lijkt voordelig maar is t absoluut niet ! Nu overgestapt, uitstekend bereik met zelfde toestel, 100 min meer, onbeperkt aantal sms en met combi korting internet betaal ik 4 euro MINDER ! ( Telfort dus)
    Pluspunten
    • Geen , wel uiteindelijk voor mij door weg te gaan.
    Verbeterpunten
    • Landelijke dekking ( woon in de Randstad en nauwelijks bereik!!, )Communicatie.en eens doen wat je beloofd.Ben doet zich voor als je kennis of vriend " Hallo met Ben". Slim bedacht maar deze vriend kan je beter vermijden.
    Reacties
    Ben op 6-12-2016 om 18:57
    Hallo Rick,

    Wat jammer dat je problemen ervaarde met je bereik. Wist je dat je voordat je een abonnement afsluit altijd via een dekkingskaart van de provider kunt controleren of het bereik bij jou in de buurt goed is? Mijn dekkingskaart kun je bijvoorbeeld terugvinden op www.ben.nl/dekkingskaart.

    Fijn om te horen dat je nu goed bereikbaar bent en een goedkoop abonnement hebt gevonden. Hopelijk wordt mijn bereik bij jou in de buurt in de toekomst beter en kan ik je ook weer een mooi en voordelig abonnement aanbieden.

    Fijne avond nog!

    De groeten van Ben
  • Beoordeling: 6
    • Klachtenafhandeling: 5
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: 8
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: 7
    • Online dienstverlening: 5
    • Klantenservice: 3
    Aanrader? Nee
    Oregano op 23-11-2016 om 11:43
    Twee maanden terug twijfelde ik tussen twee toestellen bij Ben. De ene was op voorraad en kon ik voordelig afsluiten ivm actie, maar de andere zou ook op voorraad komen en die was iets beter qua specificaties. Ik vroeg nog aan de klantenservice via de chat of ze wist wanneer dat betere toestel op voorraad zou zijn. Wist ze allemaal niet en ze deed ook niet haar best om met me mee te denken. Ze leek ook niet op de hoogte te zijn van die actie..
    Dus ik heb maar het toestel besteld dat in de aanbieding was. En ja hoor, twee weken later was dat betere toestel op voorraad voor bijna dezelfde prijs! Ik was echt pissig. Ik BEN mailen of ik het toestel nog kon omruilen en kon bijbetalen. Nee, dat kon allemaal niet. Dus ik heb toen besloten mijn hele abonnement te annuleren. Dat was nog een heel gedoe. Eerst moest ik een herroepingsformulier sturen, dat overigens pas na lang zoeken te vinden is op hun site. Vervolgens heb ik overal uit eigen initiatief achteraan moeten mailen en via social media vragen moeten stellen, want ik kreeg totaal geen informatie over de afhandeling. Ik heb ook een paar keer iets te bijdehante/snauwerig overkomende reacties gehad van medewerkers, terwijl zij zelf niet doen want ze beloven en langs elkaar heen werken. Overigens moet ik wel zeggen dat ze gelukkig wel altijd antwoordden.

    We zijn nu twee maanden verder in dit hele verhaal en ik wacht sinds 5/11 tot mijn vooraf betaalde geld voor het toestel terug gestort wordt. Als je dus je abonnement gewoon op een normale manier wilt annuleren ben je gewoon TWEE MAANDEN bezig!!

    Het afsluiten ging makkelijk en BEN is vriendelijk totdat ze je 'binnen' hebben gehaald. Daarna moet je het zelf maar uitzoeken en zijn ze afstandelijk en bot tegen je.
    Pluspunten
    • - Voordelige Prijs
    • - Snelle levering
    • - Klantenservice reageert altijd
    Verbeterpunten
    • - Procedures zoals annulering duurt een eeuwigheid
    • - Medewerkers werken langs elkaar heen
    • - Geen flexibiliteit wat betreft service bieden
    • - Irritante Tone of Voice (het is net of ik een relatie verbreek met een man die BEN heet als ik gewoon mijn abbo wil annuleren :') )
    • - Vervelend dat je niet terug kunt reageren op mails (no reply adres)
    Reacties
    Ben op 6-12-2016 om 18:51
    Hallo Oregano,

    Ik kan me goed voorstellen dat jij gebruik wilt maken van de beste telefoon. Vervelend dat je net een andere telefoon had besteld.

    Uit je verhaal maak ik op dat je abonnement inmiddels wel geannuleerd is. Het kan dan inderdaad wat langer duren voordat je de eenmalige toestelbetaling terug ontvangt. Dit komt doordat deze terugbetaling vast zit aan verschillende procedures. Ik kan je wel met zekerheid zeggen dat je dit bedrag terug zult krijgen.

    Ik vind het jammer dat je niet tevreden over me bent. Toch wil ik je vertellen dat je na het annuleren van je verlenging alsnog je gewenste toestel zou kunnen betalen.

    Hopelijk zie ik je nog terug!

    De groeten van Ben
    Oregano op 23-12-2016 om 11:28
    Beste Ben, fijn dat jullie gereageerd hebben. Helaas heb ik nog steeds GEEN CENT terug ontvangen en dat nog wel voor de kerstdagen. Schaam je BEN. Overigens ligt er helemaal geen opdracht voor terugbetaling klaar bij jullie en blijkt het dat jullie mij al maanden zoet proberen te houden met loze beloftes. Ik ben echt woest en diep, diep teleurgesteld in BEN. Zo ga je niet met klanten om!
    Ben Webcare op 30-12-2016 om 14:57
    Hallo Oregano,

    Wat vreemd dat je je eenmalige toestelbetaling nog niet hebt ontvangen. Heb je toevallig het ordernummer van je bestelling voor me? Ik kan dan in mijn systeem kijken wat er mis is gegaan.

    De groeten van Ben
    Ben Webcare op 18-1-2017 om 16:27
    Hallo Oregano,

    Een ordernummer begint bij mij altijd met het cijfer 3. Daarnaast zijn het altijd drie cijfers. Zou je nog eens kunnen kijken wat het ordernummer is?

    Alvast bedankt!

    De groeten van Ben
  • Beoordeling: 3
    • Bereik/dekking: 4
    • Prijsstelling: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 2
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Mitchell van der Werff op 22-11-2016 om 09:38
    `NOOIT DOEN! Absoluut verschrikkelijke klantenservice. Opeens een factuur van 150 omdat ik over mijn bundel zou zijn gegaan, maar daar nooit bericht over gekregen. Deze maand ontiegelijk hoge kosten gekregen dat ik over mijn belbundel zou zijn gegaan terwijl ik mijn sim al een halve maand niet meer in mijn telefoon heb zitten. Je bent maar een nummertje en dat is hoe ze je ook zien. Geen menselijke mensen daarzo.
    Verbeterpunten
    • Letterlijk alles.
    Reacties
    Ben op 6-12-2016 om 18:44
    Hallo Mithcell,

    Ik kan me voorstellen dat je niet voor zulke hoge rekeningen wilt komen te staan. Daarom ga ik vanaf morgen SMS berichten sturen wanneer je 80% en 100% van je belbundel hebt verbruikt. Op die manier kom je niet meer voor onaangename verassingen te staan. Hopelijk durf jij je simkaart nu wel weer te gebruiken.

    Fijne avond nog!

    De groeten van Ben
  • Beoordeling: 4
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: 6
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 2
    • Facturering: 6
    Aanrader? Nee
    Mullers op 7-11-2016 om 09:25
    Heb je een probleem bij BEN krijg je het niet opgelost!! De klantenservice is verschrikkelijk!!! Neem alsjeblieft geen BEN!! Prijstechnisch ziet het er aantrekkelijk uit. Dan betaal ik liever iets meer p.m. dan een slecht bereik en een verschrikkelijke klantenservice. M.a.w. NOOIT DOEN!
    Pluspunten
    • Prijzen. Toestel i.c.m. abonnement.
    • ps. het is zijn prijs niet waard.
    Verbeterpunten
    • Dienstverlening, afhandeling van problemen en het bereik.
    Reacties
    Ben op 6-12-2016 om 18:41
    Hallo Mullers,

    Ik vind het jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent. Uit je bericht maak ik op dat je slecht bereik hebt met je Ben simkaart. Wist je dat je hier heel makkelijk een melding van kan maken via www.ben.nl/dekkingskaart? Mijn technische dienst pakt jouw klacht dan zo snel mogelijk op en zal zijn best doen om je te helpen.

    Fijne avond nog!

    De groeten van Ben
  • Beoordeling: 2
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 7
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Marianne op 6-11-2016 om 19:24
    Sinds aug een abonnement bij Ben en tot oktober niks aan de hand todat ik mn voicemail wilde uitzetten..via de app lukte niet, dus de klantenservice een mail gestuurd met het verzoek mijn voicemail uit te zetten..als antwoord kreeg ik een mailtje waarin stond dat alles gereset was en ik hoefde alleen mn telefoon opnieuw op te starten..vergeet t maar! Zelfs mn geblokkeerde contacten kunnen gewoon mn voicemail inspreken.
    De 1000 gratis sms zou ik vorige maand allemaal gebruikt hebben( in werkelijkheid 4!!) en zijn ook voor deze maand allemaal gebruikt..als antwoord? Het duurt zeker nog 2weken voor ik de 1000 smsjes weer tot mn beschikking had..moe word ik ervan..en na al deze reacties met klachten over Ben vermoed ik dat dit nog niet het einde is..echt waardeloos omdat ik een contract van 2 jaar heb.. ik denk er sterk over om deze sim eruit te halen en maar weer een los simkaartje te kopen om verdere ellende te voorkomen
    Pluspunten
    • Goedkoop
    Verbeterpunten
    • Betere klantenservice waar ook echt iets gedaan wordt met je klacht!
    Reacties
    Ben op 6-12-2016 om 18:39
    Hallo Marianne,

    Wat jammer om te horen dat je problemen hebt met het uitschakelen van je voicemail en de verbruikstatus van je SMS bundel. Ik wil je graag verder helpen, maar ik kan je gegevens hier niet in zien. Om alsnog geholpen te worden kun je bijvoorbeeld contact met me opnemen via mijn forum of mijn Facebookpagina.

    Fijne avond nog!

    De groeten van Ben
  • Beoordeling: 5
    • Bestelproces: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 8
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 4
    Aanrader? Nee
    goedkoop maar als je een probleem hebt wordt je steeds maar weer met loze beloften weggestuurd, ben nu al maanden bezig met een telefoon die het niet doet, zeer slechte service. Voel me heel er aan het lijntje gehouden
    Pluspunten
    • goedkoop
    Reacties
    Ben op 6-12-2016 om 18:29
    Hallo,

    Wat vervelend dat je telefoon het niet doet. Ik begrijp dat je een werkende telefoon wilt en wil je hier graag mee verder helpen, maar ik beschik hier helaas niet over je gegevens. Als je alsnog verder geholpen wilt worden, kun je bijvoorbeeld contact met me opnemen via mijn forum: forum.ben.nl. Daar zal ik mijn best doen om je verder te helpen.

    Fijne avond nog!

    De groeten van Ben

Navigatie