Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Youfone viert 10 jarig bestaan met stuntdeal

door Jeanet Woldring

Youfone-10jaar.jpgVanaf 1 februari trakteert Youfone nieuwe klanten op een bundel van 10 GB voor 10 euro per maand. Dit doet de Sim only provider vanwege het 10-jarig bestaan.

Prijsvechter nu ook tv-aanbod

Youfone is begonnen als goedkope prijsvechter in de sim only markt. In oktober vorig jaar ontpopte de onderneming zich als tv-platform met YoufoneTV waarmee het op bovenaan staat in de Top 5 Alles-in-1 pakketten. Volgens directeur/oprichter Valentijn Rensing gaat het naast prijs ook om de beste service en beste technologie. "Omdat wij een relatief kleine speler zijn, hebben we meer slagkracht om snel veranderingen door te voeren", aldus Rensing.

De abonnementsstructuur van de sim only provider is vrij overzichtelijk. Je kunt kiezen voor een abonnement zonder data (100 min/sms) maar ook voor data only (10 GB). Youfone heeft 4 databundels van 2 GB tot een onbeperkte hoeveelheid. De onbeperkte bundel is echter beperkt tot 15 GB op volle snelheid en daarna wordt de snelheid verlaagd naar 64 Kbps. Er zijn drie belbundels, 100, 300 en onbeperkt min/sms.

Met de traktatie van Youfone blijft het niet bij een stuntdeal van 10 GB. Komende maanden wil het bedrijf met nog meer verrassingen komen om de verjaardag kleur te geven.

Vergelijk alle sim only deals

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie