Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Youfone nu ook mobiel internet

door Jeanet Woldring

Mobiele aanbieder Youfone biedt sinds begin september abonnementen voor mobiel internet op de mobiele telefoon aan. De provider, die zich richt op goedkoop internationaal bellen, biedt de keuze uit drie pakketten van 50 MB, 400 MB en 2.5 GB. Deze zijn te verkrijgen zijn met een Flex en een Vast abonnement.

Het vaste abonnement is vijf euro goedkoper. De Flex data pakketten zijn direct opzegbaar en de Youfone Vast data pakketten zijn jaarlijks opzegbaar. Youfone biedt internet aan op het HSDPA netwerk van T-Mobile met een snelheid van maximaal 7,2 Mbps. 

Het losse tarief voor mobiel internet is 1 euro per MB en wordt bij Youfone berekend in eenheden van 10 Kb. De tarieven van de abonnementen zijn als volgt: 

50 MB
Flex  € 14,95
Vast  € 9,95
400 MB
Flex  € 29,95
Vast  € 24,95
2.5 GB
Flex  € 59,95
Vast  € 54,95

Wilt u weten welk mobiel internetabonnement het voordeligste is in combinatie met uw gsm abonnement? Raadpleeg de Belwijzer Mobiel

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie