Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Youfone maakt doorstart

door Jeanet Woldring

Telecomaanbieder Youfone maakt een doorstart. Dat bericht ontving Bellen.com gisteren van de Sim only aanbieder. De website is gewoon in de lucht gebleven en de dienstverlening aan klanten is niet onderbroken.

Vorige week berichtten we dat de Rechtbank Rotterdam op 21 september het faillissement heeft uitgesproken  over Youfone Netherlands B.V. Het merk Youfone en de klanten zijn verkocht aan de Maatschappij voor Telecommunicatie op hetzelfde vestigingsadres. Op Telecompaper geeft voormalig directeur Valentijn Rensing een toelichting. 

Volgens het onderzoeksbureau had Youfone aan het eind van het eerste kwartaal 7.000 klanten.  Een deel van het bestand, ongeveer 3.000, is in mei overgedaan aan Ecofoon. Youfone is begin dit jaar overgestapt van T-Mobile naar het netwerk van KPN en is nog een van de weinigen die per seconde afrekent.

Tariefvergelijking Sim only

Gepubliceerd: dinsdag 5 oktober 2010
Geactualiseerd: dinsdag 19 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie