Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

XS4All vergroot mailboxen en schijfruimte

door Jeanet Woldring

XS4ALL heeft de opslaglimieten voor haar abonnees verhoogd. De mailboxen zijn verdubbeld van 500 MB naar 1 GB, en de standaard schijfruimte is van 200 naar 500 MB gegaan. De provider komt hiermee tegemoet aan de groeiende wens van internetters om al hun mail, inclusief grotere bestanden, centraal op te slaan.

Het grote voordeel van de online opslag bij XS4ALL is dat abonnees altijd en overal bij hun mail kunnen: thuis en op kantoor, onderweg in een internetcafé en ook met een mobiele telefoon of PDA. Met de uitbreiding van de schijfruimte kunnen abonnees makkelijker een website met grote bestanden zoals video's en een foto-album publiceren.

Abonnees kunnen daarnaast voor hun e-mail gebruik maken van IMAP, waarbij e-mail op de servers van XS4ALL blijft staan, inclusief de verzonden berichten. Met IMAP beschikken abonnees op elke locatie over een gesynchroniseerde versie van hun mail.

De nieuwe opslaglimieten zijn voor alle XS4ALL-abonnees automatisch doorgevoerd en gelden sinds 5 december. De vergroting van de mailboxen wordt aangeboden aan abonnees die in het Service Centre het Spamfilter hebben aangezet. Dankzij het Spamfilter besparen zij, aldus de provider, indirect schijfruimte.

Meer info en online aanmelden XS4ALL ADSL (nu gratis installatiemonteur, draadloos modem en fles champagne)

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie