Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

XS4ALL met mobiel internet via HSDPA

1 reactie

XS4ALL heeft vorige week HSDPA geïntroduceerd, een techniek voor snel mobiel internet. HSDPA staat voor High-Speed Downlink Packet Access en betekent een belangrijke verbetering van UMTS. Met deze techniek kunnen snelheden tot 1,8 Mb/s behaald worden, vergelijkbaar met het abonnement ADSL Start.

XS4ALL is de eerste internetprovider die onder eigen naam met HSDPA komt en zelf de support levert. Met deze nieuwe techniek komt XS4ALL tegemoet aan de wens van haar klanten om nog sneller mobiel te kunnen internetten.

UMTS van XS4ALL heeft een Basic en een Lite abonnement. HSDPA wordt beschikbaar via het UMTS Basic-abonnement en gaat 80 euro per maand kosten. De huidige klanten van deze dienst kunnen voordelig overstappen op de hogere HSDPA-snelheid en hun insteekkaart gratis omruilen. De maandelijkse abonnementskosten blijven daarbij gelijk. UMTS Lite blijft met dezelfde specificaties voortbestaan.

Het dekkingsgebied van HSDPA is hetzelfde als dat van UMTS. Binnen de Randstad en in grote steden buiten de Randstad is het draadloze signaal veelal beschikbaar, volgens de provider. Ook langs belangrijke auto- en spoorwegen is er dekking. De dienst van XS4ALL werkt alleen in Nederland.

Reacties (1)

Geplaatst door: Valie ()

XS4ALL maakt hier gebruik van het KPN netwerk, even ter info

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie