Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Volgend jaar vooruit betalen bij KPN en Hi

door Jeanet Woldring

Vanaf volgend jaar oktober  introduceren KPN en Hi een 'verbeterde factuur' voor mobiele telefonie. Zowel de abonnementskosten als het buitenbundel verbruik worden dan per kalendermaand afgerekend en niet meer per factuurperiode. Naar eigen zeggen  wordt de factuur hierdoor een stuk duidelijker.

Vooruit betalen
Als gevolg van deze wijziging gaat de gebruiker de maandelijkse kosten vooruit betalen. Buitenbundel verbruik wordt achteraf afgerekend.

Contractswijziging
Vanaf november 2010* wijzigt daarom het contract. Alle klanten die vanaf november 2010 een nieuw abonnement aanschaffen of het abonnement verlengen ontvangen vanaf volgend jaar oktober de nieuwe factuur en worden op de nieuwe manier  gefactureerd.

*Update 20-10-'10: KPN heeft laten weten dat de Algemene Voorwaarden voor contracten voor mobiele communicatie niet wijzigen per 1 november 2010. Op dit moment wordt wel gekeken naar verschillende mogelijkheden om de facturen te verbeteren en ze duidelijker en logischer in te delen. Dit is nu onderwerp van studie. Zodra er meer bekend is, houdt Bellen.com u op de hoogte.
 

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2010
Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie