Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone voordeeltarief bel+sms naar buitenland

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Telecomprovider Vodafone biedt vanaf 1 juni  het tarief ‘Bel + SMS naar buitenland’ waarmee je voordelig kunt bellen en sms’en naar het buitenland. Het is bedoeld voor klanten die incidenteel bellen en sms’en naar andere landen en zich daardoor niet willen vastleggen aan een vast bedrag per maand.

Het tarief is geldig voor bellen en sms’en naar 51 landen: Europa (inclusief Turkije), Marokko, Verenigde Staten, Canada, Suriname, Aruba en Nederlandse Antillen. Het voordeel kan volgens Vodafone oplopen tot meer dan 75 procent.

Particuliere klanten betalen 30 cent per minuut naar vast of mobiel plus een starttarief van 79 cent en 30 cent per sms, Voor zakelijke klanten zijn de bedragen 12 cent per minuut plus een starttarief van 69 cent en 14 cent per sms, exclusief btw. De dienst is gratis aan en uit te zetten door ‘BELBUITEN AAN’ of ‘BELBUITEN UIT’ naar 4000 te sms’en. 

Regelmatig bellen naar buitenland
Vodafone biedt klanten naast het nieuwe tarief ‘Bel + SMS naar buitenland’ ook de bestaande Blox ‘Voordeel naar buitenland’ aan. Deze Blox richt zich op klanten die met regelmaat bellen naar het buitenland en kost € 9,50 per maand. Klanten hebben hierdoor de keuze tussen deze twee tarieven.

Mobiel internet in het buitenland
Vorige week kondigde Vodafone aan het aantal landen waar klanten voordelig mobiel kunnen internetten uit te breiden van 16 naar de 42 Passport landen. Naast alle EU-landen behoren hiertoe onder meer Zwitserland, Turkije en Australië. Deze zogeheten 'Internet Op Reis' bundels bestaan uit een dag- , week-, maand- en prepaidvariant.

Mobiel bellen en internetten NAAR het buitenland: Bellen.com

 

Geactualiseerd: donderdag 16 februari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.