Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone en RTL stoppen met Sizz

door Els Werkman Leestijd: 2 minuten

RTL en Vodafone stoppen met vrouwenprovider Sizz die in 2011 werd opgericht. Per 1 juni gaat de stekker eruit en worden geen nieuwe klanten meer aangenomen. Bestaande klanten worden voor het einde van hun contract benaderd met een nieuw aanbod. Dat laten beide partijen vandaag weten.

Vodafone neemt bestaande klanten over en sluit vanaf 1 juni 2014 geen nieuwe klanten meer aan. Het abonnement van bestaande klanten wordt na aflopen van het contract stopgezet. Verlengen is niet mogelijk. Vodafone zal de klanten dan zelf een aanbod doen. Tot die tijd kunnen ze wel via de gebruikelijke Sizz-platforms de RTL-content blijven bekijken.

Zowel Vodafone als RTL zeggen tevreden te zijn over de samenwerking. “Met Sizz wilden we een specifieke doelgroep meer vertrouwd maken met smartphones door het aanbieden van ‘how to’ filmpjes en exclusieve RTL-programma’s. En dit is gelukt. In de afgelopen drie jaar is er veel veranderd. Bijna driekwart van de Nederlanders, van jong tot oud, man of vrouw, heeft inmiddels een smartphone”, zegt Bart Hofker van Vodafone.

RTL directeur Nicolas Eglau geeft aan dat ze altijd heel prettig hebben samengewerkt met Vodafone. "Maar bij elke venture houden we de optie open om, als het moment zich aandient, de activiteit te verkopen. Voor Sizz lijkt het juiste moment voor een exit nu aangebroken.”

Telecompaper schat dat Sizz aan het eind van 2013 ongeveer 50.000 klanten bediende.

Eerst vergelijken, voordat je op het aanbod van Vodafone ingaat? Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Omdat Sizz niet meer te bestellen is, zijn de pakketten van Sizz niet meer te vinden op Bellen.com.

Geactualiseerd: maandag 8 juni 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Als sitemanager telecom ben ik verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Ik ben telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat ik bij de Bencom Group in dienst kwam heb ik van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor ben ik  inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.