Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vergelijk nu ook losse toestellen op Bellen.com

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

Sinds kort is op Bellen.com te zien wat een los toestel kost. Hoewel we al jaren vergelijkingen maken van prepaid, sim only en abonnementen met een toestel, hadden we nog geen vergelijking gemaakt van alleen losse toestellen zonder abonnement. We hebben nu de prijzen van een aantal gerenommeerde webshops met elkaar vergeleken en dit aangevuld met informatie over de verzendkosten en de levertijd. Je kunt het toestel meteen bestellen als je dat wilt!
 
Vaak loont het om te kijken wat een los toestel kost en daarbij een sim only pakket te kiezen. Het goedkoopste toestel in de vergelijking is momenteel de Samsung E1200, die 17,99 euro kost bij de Samsung Nederland webshop. Bij Belsimpel kost hetzelfde toestel 23 euro, maar dan kan je het toestel ook op zaterdag en zondag laten bezorgen.
 
Ook het duurste toestel in de vergelijking is van Samsung: de Galaxy S6 Edge met 128GB, dat los 1049 euro kost. Hoewel dit voor de meeste mensen waarschijnlijk een net iets te grote stap is om in één keer op tafel te leggen en er dus vaker wordt gekozen om zulke high-end smartphones in combinatie met een abonnement te bestellen, loont het toch regelmatig de moeite om losse toestellen in combinatie met een sim only abonnement te kopen.
 
Omdat deze toestellen simlockvrij zijn kun je een simkaart van elke telecomaanbieder gebruiken. In de Belwijzer kun je aangeven wat je verbruikt of denkt te gaan verbruiken. Kies het sim only abonnement dat bij je past en klaar! Of plaats de simkaart die je nu al in gebruik hebt in het toestel.
 
Overigens, vrijwel alle telecomaanbieders bieden inmiddels de mogelijkheid om een kaartwissel uit te voeren. In de Samsung moet nog een ‘oud’ formaat, in de meeste smartphones moet een micro- of nano-kaartje. Dit is met de ‘3-in-1 formaat’ kaart gelukkig geen enkel probleem meer.

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.