Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vandaag introductie i-mode van KPN Mobile

Leestijd: 2 minuten

KPN Mobile introduceert i-mode vanaf vandaag in Europa.

Met i-mode kunnen gebruikers e-mailen en toegang krijgen tot een zeer gevarieerd aanbod aan informatie en diensten via de mobiele telefoon op het gebied van nieuws, weer, vervoer, sport, vrije tijd, fun, gaming.
De KPN Mobile Groep heeft met meer dan 100 nationale en internationale partijen afspraken gemaakt over het leveren van i-mode specifieke diensten in Duitsland, België en Nederland.
Tot de contentpartners behoren o.a. ANWB, Telegraaf, VI Planet Voetbal, BelBios, 9292 OV reisinfo, TMF, Rabobank, Intermediair en Photoplay (gaming), Via Michelin, Meteoplaza (WNI), Spiegel online, Kicker online, Deutsche Bahn, Phenomedia (gaming) en Falk online (Route-planner).

In Duitsland kunnen klanten van dochteronderneming E-Plus zich vanaf 8 maart inschrijven voor een i-mode toestel en abonnement. Het i-mode toestel van NEC (N21i) kost EUR 249. Een maandabonnement op i-mode gaat EUR 3 kosten, terwijl de kosten voor diensten van contentpartners zullen variëren van EUR 0 - EUR 2 per maand.

In Nederland is KPN Mobile bezig met de laatste gebruikerstesten. Vanaf medio april is i-mode in de winkel te koop. Nadere bijzonderheden over de voorwaarden waaronder i-mode in Nederland op de markt komt volgen begin april.

In België biedt dochteronderneming KPN Orange i-mode in juni aan, na de naamsverandering van de onderneming in BASE.

De introductie van i-mode in Europa is het resultaat van de intensieve samenwerking tussen KPN Mobile, NTT DoCoMo, contentpartners en de leverancier van mobiele toestellen.
Geactualiseerd: maandag 4 maart 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.