Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort verlaagt tarieven van sms-bundels

Telfort verlaagt vanaf donderdag 22 juli de tarieven van de sms-bundels bij Abonnement van Telfort. Sms-en met een bundel kan nu vanaf 5 cent per bericht.

Voortaan profiteren niet alleen prepaidbellers bij Telfort van lage sms-tarieven, maar ook degenen die een abonnement hebben bij dit telecombedrijf. Tot dusver had alleen KPN ook de sms-prijzen voor de zogeheten postpaidklanten van Hi verlaagd. Bij het duurste Hi-abonnement is het sms-tarief 5,5 cent geworden en bij het goedkoopste 10 cent.

Telfort duikt daar nog onder door bij de duurste berichtenbundel smsjes voor 5 cent aan te bieden. Bij de kleinste berichtenbundel (30 berichten) kost een smsje 12 cent. Tegelijk met deze blijvende tariefsverlaging is er vanaf vandaag tot 1 september a.s. een  actie op sms-bundels gestart. Bij het afsluiten van een Abonnement van Telfort in combinatie met een sms-bundel ontvangt men de eerste twaalf maanden 50% korting op de maandkosten van de sms-bundel.

Hieronder worden de oude en de nieuwe sms-tarieven van Telfort Abonnement op een rijtje gezet: 

 sms bundelnaam  prijs oud  prijs nieuw 
 30 berichten  € 4  € 3,50
 60 berichten  € 7  € 6
 90 berichten  € 10  € 8
 120 berichten  € 12  € 10
 150 berichten  € 14  € 11
 300 berichten  € 25  € 15

De tarieven zijn inmiddels op Bellen.com in de tariefvergelijking en in de Belwijzer aangepast. Zodoende kunt u online laten uitrekenen welk mobiel abonnement of welke prepaid kaart in uw situatie op jaarbasis het meest voordelig is.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie