Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort stopt sponsoring schaatsploeg

door Jeanet Woldring 2 reacties

Schaatsploeg Team Telfort moet op zoek naar een nieuwe sponsor. Telfort stopt na het seizoen 2007-2008 namelijk als hoofdsponsor.

De sponsoring van Team Telfort is gestart op 29 september 2004. Telfort benadrukte hiermee haar signatuur als typisch Nederlands bedrijf. De schaatsploeg heeft de afgelopen jaren onder leiding van coach Ingrid Paul diverse successen geboekt, o.a. bij de Olympische Winterspelen in Turijn in 2006 en bij de NK 2006 in Heerenveen.  

Als reden van het stoppen als hoofdsponsor wordt aangegeven dat Telfort mobiel bellen zo voordelig mogelijk wil maken. Daarom stopt de challenger in de Nederlandse mobiele telecom met alle activiteiten die niet direct voordeel opleveren voor de klant, zoals uitgaven voor sponsoring.

Uitgangspunt van het telecombedrijf is het bieden van basisdiensten voor de prijsbewuste Nederlander. 'Simpel en duidelijk goedkoop, zonder franje'. De Sim only aanbiedingen (abonnementen zonder toestel) staan dan ook al tijden in de TOP 5 op Bellen.com. In juli claimde Telfort drie plaatsen in de Top 5 waaronder de nummer 1 en 2 positie. Twee maanden later staat het 300 Sim only abonnement nog steeds bovenaan en vult 500 Sim only de derde plek.

Telfort eindigt vaak als goedkoopste aanbieder door haar scherpe minuutprijzen en de voortdurende acties die er gevoerd worden op de abonnementsbedragen. Net als bijvoorbeeld T-Mobile, hanteert Telfort afgeprijsde abonnementskosten voor haar sim only proposities. Om niet alleen belkosten, maar ook voorwaarden, bundels, voordeelbundels en sms-kosten te vergelijken, helpt de Belwijzer bij het maken van een keuze.

Zie ook: 25-7-07 Telfort wil goedkoopste aanbieder blijven

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: Massimo Akkermans ()

Het niet kunnen bijhouden van de resterende hoeveelheid belminuten was voor mij reden om het abonnement te zeggen en om samem met mijn vriendin een sim-only abo bij een concurrent af te sluiten.

Geplaatst door: micha ()

Dan lijkt met het ook wijs om de minuuttarievering aan te passen. Dan zijn ze weer een echte prijsvechter Nu is het m.i. een middenmotor, omdat naast deze manier van prijzen, je nog steeds niet kunt nakijken hoeveel minuten je nog hebt, voicemail niet meer gratis is en de prijzen buiten de bundel absurd hoog is!
Bellen naar voicemail met prepay is nog steeds gratis!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie