Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Telfort nu ook roamingbundels

door Jeanet Woldring

Deze week heeft Telfort bundels voor bellen en mobiel internet in het buitenland geïntroduceerd. De zogeheten roamingbundels voor een dag of een week zijn voor gebruik in de EU. Voor prepaidklanten zijn er ook internetbundels voor de rest van de wereld.

Roamingbundels
Dit is de eerste keer dat Telfort roamingbundels aanbiedt. Ze zijn te vergelijken met de EU bundels van KPN. Er zijn bel- en internetbundels voor klanten met een abonnement; voor prepaid gebruikers zijn er alleen internetbundels.

Bel- en internetbundels voor abonnees in de EU
Voor abonnees is er een belbundel met 50 belminuten voor 7,50 euro en een internetbundel met 50 MB voor 5 euro. Beide bundels zijn een week geldig. Wanneer de bundel op is krijgt u een waarschuwings smsje. U kunt er dan voor kiezen om bij verder gebruik het reguliere tarief te betalen of de bundel te vernieuwen.

InternetBundels voor prepaid gebruikers in de EU en buiten de EU

Buitenlandbundel Prijs  Aantal MB  Geldigheid
Internet weekbundel EU   € 5  50    7 dagen
Internet dagbundel  EU  € 2,50  15  24 uur
Internet weekbundel wereld  € 10  10  7 dagen
Internet dagbundel wereld  € 5    4   24 uur


Activeren en vernieuwen
De bundels kunnen geactiveerd worden met een sms en wanneer de bundel op is krijgt u ook een sms. Net als bij de bundels voor abonnementen heeft u weer de keuze om de bundel te vernieuwen of het reguliere tarief te gaan betalen.
 

Gepubliceerd: dinsdag 30 juli 2013
Geactualiseerd: maandag 8 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie