Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort met gelijke buitenlandse tarieven

Telfort vereenvoudigt de tarieven in het buitenland. Vanaf 1 juni a.s. wordt het bellen in het buitenland overzichtelijker en transparanter door de introductie van vier tariefzones en gelijke tarieven voor bellen en gebeld worden.

Voor West-Europa introduceert Telfort bovendien een groot aantal voordeelnetwerken en ook wordt  het starttarief in het buitenland afgeschaft.

Met de nieuwe tariefstructuur van gelijke tarieven voor bellen en gebeld worden in het buitenland, wil Telfort klanten meer greep geven op de belkosten. Telfortbellers willen liever zelf controle houden door zelf te bellen dan gebeld te worden in het buitenland, zo zou uit eigen onderzoek zijn gebleken. 

In combinatie met de voordeelnetwerken wordt zelf bellen voor zowel consumenten als zakelijke klanten   daardoor aanzienlijk voordeliger. De kosten voor gebeld worden gaan als gevolg hiervan iets omhoog.

Telfort noemt het afluisteren van voicemail een interessant alternatief voor gebeld worden in het buitenland. Als argument  wordt genoemd dat 'het afluisteren op het voordeelnetwerk immers eveneens goedkoper wordt'. Toch blijft Vakantiebellen.com van mening dat u beter uw voicemail uit kunt schakelen, zoals in onze checklist staat! 

Het meeste belverkeer van Telfort's klanten in het buitenland vindt plaats in West-Europa. Daarom heeft Telfort voor deze landen voordeelnetwerken geselecteerd, die klanten handmatig op hun telefoon kunnen instellen. Bellen en gebeld in West Europa via het voordeelnetwerk van Telfort kost een klant met een abonnement per 1 juni € 0,80 per minuut.

Ook prepay-klanten van Telfort zijn met de voordeelnetwerken voordeliger uit. Daarnaast hoeven zij niet langer gebruik te maken van terugbelcodes. Vanaf deze zomer kunnen ook zij in West-Europa rechtstreeks een nummer kiezen.

De nieuwe tarieven (geldig per 1 juni a.s.) i en voordeellanden en -netwerken staan inmiddels op Vakantiebellen.com

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie