Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort biedt nummerbehoud via internet

door Jeanet Woldring 8 reacties

Telfort heeft haar service op internet verder uitgebreid. Klanten hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week de beschikking over een groot aantal diensten.

De diensten betreffen het online regelen van nummerbehoud* bij overstap naar Telfort, het melden van verlies en diefstal en een gespecificeerde rekening. Alles wat de klant via selfservice regelt, is gratis.

Klanten hoeven geen schriftelijk verzoek meer te sturen wanneer zij hun nummer willen behouden bij het overstappen van een andere mobiele aanbieder naar Telfort. Zij kunnen dit eenvoudig regelen door het invullen van een formulier op de website. Met het online regelen van nummerbehoud loopt Telfort voorop.

Een andere handige mogelijkheid in de Mijn Telfort-omgeving is het adresboek. Wanneer de klant in het adresboek namen met bijbehorende telefoonnummers invoert, ziet hij op de online specificatie van de rekening de namen behorend bij de gebelde nummers staan. Verder kan de klant online onder andere zijn gegevens aanpassen, abonnementswijzigingen aanvragen, beltegoed opwaarderen, de gespecificeerde rekening bekijken en sms- en mms-berichten versturen.

Volgens Telfort zijn strikte beveiligingsmaatregelen van toepassing om te zorgen dat uitsluitend de klant zelf van genoemde diensten gebruik kan maken.

FAQ:  GSM - nummerbehoud

Zie ook: Belwijzer Mobiel

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (8)

Geplaatst door: CvdL ()

YEAH SURE! .... Ik voel me toch een stuk veiliger als ze pas aan mij kunnen verdienen als ze hun werk (nummerportering) netjes gedaan hebben. Dit wekt niet veel vertrouwen, eerst abonnement afsluiten en dan pas je telefoonnummer porteren? En dan een tijdelijk nummer? ALARM!!! Dat is vragen om problemen!!! .....

Ik heb net het nieuwe contract (dat ik deze week had aangevraagd) verscheurd toen ik dit las. Toch maar naar een andere aanbieder zoeken..... (of ze zouden de oude en veilige porteringsmethode óók moeten aanbieden).

Geplaatst door: Fre ()

kreeg i.v.m. nummerbehoudmelding een tijdelijk en definitief wachtwoord...het inloggen lukt niet beide wachtwoorden worden niet geaccepteerdwellicht dat ik probeer voor 1 oktober ( startdatum abonnement) de simkaart te activeren en daardoor het systeem (nog) niet werkt....heb het voor de derde keer maar niet geprobeerd.....en nu maar hopen dat het 1 oktober wel lukt.....heb er niet veel vertrouwen in....

Geplaatst door: ik ()

🙁ben nu 1 1/2 week bezig voor nmmerbehoud. lukt niet.
klanten service onbereikbaar. baal hier behoorlijk van.
wordt ook niet gereageerd op mail. niet echt klant vriendelijk/
service gericht

Geplaatst door: ik ()

ben nu 1 1/2 week bezig voor nmmerbehoud. lukt niet.
klanten service onbereikbaar. baal hier behoorlijk van.
wordt ook niet gereageerd op mail. niet echt klant vriendelijk/
service gericht 🙁

Geplaatst door: Henk Strijbis ()

Nummerbehoud en verlengenech OK. Graag de mogelijkheid biedenomresterende belminuten in de maand te kunnen aflezen.

Henk

Geplaatst door: Johan Baars ()

Je kan ook een adresboek importeren en verjaardagen invoeren waarvan je zelf een gratis sms van ontvangt!

Geplaatst door: Micha ()

Nu nog je resterende belminuten kunnen controleren!Een tool waar al jaren behoefte aan is!!

Geplaatst door: jushua ()

ik heb pas ook zelf nummer behoud aangevraagt ma de sim kaart word gebrachtdoor een koerier dit om misbruik te voor kome via inter net logisch toch ma voor de rets het nummer behoud is allemaal te regelen via internet bij telfort zelf en is mee heel goed bevalle en zoo kunje zef tig dinge meer regelen via je eige account en gaat allemaalpervect ga zoo door telfort zo word jullie veel rompslomp uit hande gehaald toch zijn niet voor niks de voordeligste met simonly belle en dat op het kpn net werk super ga zoo doorr enmet inter vantelfort kunje ook heel veel dinge online regelen ga zoo door jongens suxes er mee.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie