Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tele2 geeft 100 MB gratis dataverkeer voor in de EU

door Jeanet Woldring

Tele2-fijnevakantie.jpgTele2 geeft aan klanten met een abonnement en databundel een cadeautje van 100 MB dataverkeer voor in de EU. Deze databundel is gedurende juli en augustus te gebruiken. 

100 MB EU bundel gratis

Klanten van Tele2 die in een ander EU land op vakantie gaan, krijgen een databundel van 100 MB voor in het buitenland gratis.

Tele2 meldt op het forum: "Tijdens de zomervakantieperiode, 7 juli t/m 5 september, geven wij de klanten die hierover geïnformeerd zijn (klanten met een abonnement en databundel) gratis een 100MB EU bundel en het mooie is, ze hoeven hier niets voor te doen! Wanneer klanten de grens overgaan bij onderstaande landen, zal de bundel automatisch geactiveerd worden." 

Tele2-100MBgratis.jpgDe bundel is geldig in alle EU landen, Noorwegen en Zwitserland en gaat automatisch in zodra een Tele2 klant de grens passeert en op een buitenlands netwerk data verbruikt. Tele2 bevestigt het begin- en einde van de actie per sms. Daarnaast stuurt de provider een sms'je zodra 80 en 100 procent van de databundel is verbruikt. Tele2 heeft een speciale 'fijne vakantie-pagina' online gezet met details.

'Nooit meer offline in het buitenland'

Tarieven voor bellen, sms'en en internetten in het buitenland schrikken veel Nederlanders af om hun toestel ook in het buitenland te gebruiken. Intussen zijn de tarieven binnen de Europese Unie echter al  zodanig gedaald dat bellen, sms'en of internetten in een ander EU land betaalbaar is geworden. Met de actie wil Tele2 haar klanten graag uitnodigen ook in het buitenland hun toestel te gebruiken alsof zij in Nederland zijn. Tele2: 'Lig je deze zomer op de Spaanse Costa? Of een andere fijne Europese bestemming? Koop een buitenlandbundel en laat je telefoon gewoon aan staan. Om het geld hoef je het niet meer te laten'. Let op als je naar Turkije gaat, buiten de EU kun je wel beter offline zijn!

Goedkoopste EU databundels

Naast de gratis databundel biedt Tele2 in vergelijking met andere providers de grootste en goedkoopste databundels voor in het buitenland. Uit ons overzicht Buitenlandbundels EU blijkt dat Tele2 databundels van 100 MB biedt voor 2 euro, 500 MB voor 6 euro en 1000 MB voor 10 euro met een geldigheid van 30 dagen.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie