Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile neemt Simpel over

door Jeanet Woldring

T-Mobile heeft het klantenbestand en het merk Simpel overgenomen. De aanbieder van sim only abonnementen, wordt een merk van T-Mobile en blijft als apart bedrijf bestaan, inclusief de ruim 30 medewerkers. Een overnameprijs is niet bekend.

De nieuwe site gaat donderdag 16 september live. Voor volgende week staat er een brede campagne in print, radio en televisie op het programma. Vanaf november begint de gefaseerde migratie. Naar verwachting zullen alle abonnees in drie tot vier maanden voorzien zijn van een nieuwe sim. 

Het streven is om alle klanten over te zetten. Aan de voorwaarden verandert niks, dus klanten kunnen niet zonder reden opzeggen. Wel wordt het aanbod uitgebreid met voornamelijk datadiensten. Huidige klanten krijgen na migratie een half jaar gratis een data-abonnement voor hun mobiel. Telecompaper schat het aantal Simpel-klanten in op 100.000. Simpel,  opgericht in 2007, gebruikt nu het netwerk van KPN.
 

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2010
Geactualiseerd: woensdag 6 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie