Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

SMS-oorlog: Telfort verlaagt tarief met 82%

De SMS-oorlog is begonnen! KPN adverteerde vorige week paginagroot met de laagste SMS-prijs van Nederland. De prijsverlaging was spectaculair: van 23 cent naar 9 cent per tekstberichtje.

Nauwelijks een week later of KPN kan z'n reclamecampagne bijstellen. Hi heeft namelijk niet meer de laagste SMS-prijs van Nederland. Een nieuwe aanbieder met de naam Qick biedt prepaid SMS'jes aan voor 8 cent! Qick heeft geen eigen mobiele netwerk, maar koopt grote pakketten belminuten in op het bestaande netwerk van Telfort.

Het kan echter nog lager! Vanmiddag geeft Telfort te kennen de prepaid SMS-tarieven tijdelijk met 82 procent te verlagen! In de zomerperiode -de eerste drie maanden- kost het Telfort prepaidbellers slechts 4 cent om een tekstberichtje te versturen, hierna betalen ze standaard 8 cent.

Vanaf morgen, 23 juni biedt Telfort geen prepaid SMS-bundels meer aan. Nu kunnen degenen die heel veel SMS 'en  nog voor €12 een bundel van 90 SMSjes afnemen, wat neerkomt op dertien cent per bericht. Vanwege het feit dat men nu goedkoper zonder bundel kan, worden de bundels afgeschaft.  

De nieuwe tarieven gelden niet alleen voor nieuwe, maar ook voor bestaande prepaid klanten. Niet voor abonnementhouders, want deze tarieven zijn al scherp. Wie hier de grootste bundel afneemt, betaalt eveneens 8 cent per bericht.

Voor vakantiegangers in het buitenland  met Telfort prepaid is er ook goed nieuws. Het SMS-tarief vanuit het buitenland naar Nederland is verlaagd van 75 cent naar 45 cent. De tarieven zijn vandaag op Bellen.com aangepast. 

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie