Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Samsung en Hi grote winnaars Graham Telecom Awards

door Jeanet Woldring

Samsung en Hi zijn de grote winnaars geworden tijdens de uitreiking van de Graham Telecom Awards. Op het door Connexie georganiseerde TelecomGala pakten beide bedrijven twee gouden beelden. Ook T-Mobile ontving indirect twee awards.

De beste smartphone werd de Samsung Omnia i900 die ook als beste Over All werd beoordeeld. Wie een mobieltje zonder toeters of bellen wil, kan beter kiezen voor de LG Cookie. Voor degenen die graag fotograferen met een mobiel kwam Sony Ericsson C905 als beste uit de bus.

De HTC Touch Diamond werd als mooiste qua design uitgeroepen en zoals gemeld de iPhone 3G als beste multimedia telefoon. 

Muziekliefhebbers moeten volgens de jury kiezen voor de Nokia 5800 XpressMusic. 

Hi viel in de prijzen als beste Telecom E-tailer en beste retailer op het gebied van communicatie. Zie de website van Connexie voor de overige winnaars van de Graham Telecom Awards 2009.

 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie