Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Robin Mobile verhoogt datasnelheden van abonnementen

door Jeanet Woldring 2 reacties

robin-mobile.jpgRobin Mobile gaat per 1 juni de datasnelheden van veel abonnementen verhogen. Het abonnement Super Snel gaat bovendien van 3G over op 4G.

Drie jaar

Mobiele provider Robin Mobile bestaat 1 juni drie jaar en maakt van de gelegenheid gebruik om de ontwikkelingen van de afgelopen jaren te beschouwen en een voorschot te nemen op de toekomst. Zo verwacht de provider dat er in 2018 alleen nog maar dataproducten zijn: belminuten en sms verdwijnen. 

Verdubbeling datasnelheid

Per 1 juni worden alle abonnementen  in snelheid verdubbeld. Alleen de Entree-optie, die op een downloadsnelheid zit van 64 kbps, blijft op dezelfde snelheid. De prijs van de abonnementen voor consumenten blijft gelijk,  die van zakelijke abonnementen worden vijf euro per maand goedkoper. De wijzigingen gelden voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Van 3G naar 4G

Het abonnement Super Snel gaat van 3G naar 4G, iets wat het duurste abonnement al bood. Klanten kunnen elke maand honderd minuten bellen naar het buitenland, honderd minuten bellen of honderd sms'jes sturen vanuit het buitenland en honderd MB aan data gebruiken terwijl de telefoon aan het roamen is zonder meerkosten.

Wat verandert er precies?

- De snelheid van Robin Junior gaat van 0,4 Mbps naar 0,8 Mbps
- Gebruikers van Robin Gewoon Snel kunnen een snelheidsverhoging van 1,0 Mbps naar 2,0 Mbps tegemoet zien
- Robin Super Snel gaat van 3G naar 4G en krijgt een snelheidsverhoging van 8,2 Mbps naar 15,0 Mbps
- Robin Pijl Snel (4G) gaat van 15,0 Mbps naar 25,0 Mbps
- Alle zakelijke abonnementen worden 5 euro goedkoper

Robin Mobile is een virtuele provider die gebruikmaakt van het netwerk van KPN. De provider werd drie jaar geleden opgericht om de misstanden op de telecommarkt aan de kaak te stellen en werd destijds als 'protest-provider' bestempeld.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: Robin Mobile webcare ()

Beste Ria,

Wat jammer dat je snelheid is aangepast. Bij het product Robin Super Snel kun je tot 15GB gebruiken op je eigen snelheid, daarna wordt je snelheid aangepast naar 0,4Mbps. Aan het begin van je nieuwe periode heb je gewoon je eigen snelheid weer terug. Bij Robin Gewoon Snel is er geen limiet, maar bij excessief gebruik of bij vermoeden van misbruik dan kan je snelheid eventueel aangepast worden. Lees onze spelregels even door die je kan vinden onderaan onze website bij “gebruik”. Mocht je nog vragen hebben of wil je misschien door ons gebeld worden hierover stuur dan even een mailtje naar klantenservice@robinmobile.nl met je gegevens.

Met vriendelijke groet,
Robin Mobile

Geplaatst door: Ria ()

Bij Robin super snel gaat de snelheid bij een verbruik van 12 Gb in de periode drastisch omlaag.
Hoe dit bij Robin gewoon snel is weet ik niet maar ik zal dit deze periode ervaren, want ik ben "teruggeschakeld ".

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie