Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Ortel Mobile geeft hoge korting op bellen

door Jeanet Woldring

Ortel Mobile, de prepaid provider met zeer lage tarieven voor bellen naar het buitenland, begint het nieuwe jaar nog goedkoper.

Overdag 70% korting
Vanaf deze week bellen Ortel Mobile klanten naar vast en mobiel met 70% korting naar alle bestemmingen, zowel nationaal als internationaal. Deze korting geldt alleen overdag: tussen 6.00 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ‘s avonds. Het wordt op deze manier heel goedkoop om contact te houden met familie en vrienden waar dan ook ter wereld.

Prepaid
Met een prepaid kaart van Ortel Mobile kan er wereldwijd gebeld worden. Belden klanten eerst voor 18 cent per minuut naar bijvoorbeeld Turkije, zo betalen ze met deze kortingsactie nog maar 6 cent per minuut. En een telefoontje naar Suriname kost nog maar 8 per minuut in plaats van 25 cent per minuut.

Meer informatie en online bestellen: Ortel Mobile prepaid

Zie ook: Tariefvergelijking prepaid

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2010
Geactualiseerd: woensdag 5 februari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie