Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe KPN-abonnementen ook 'gratis' in EU te gebruiken

door Jeanet Woldring 2 reacties

KPN-nieuwe mobiele abo's.jpgKPN introduceert 26 september zes nieuwe mobiele abonnementen, waarmee klanten in de hele EU mobiel kunnen internetten, bellen en sms’en. Gebruikers kunnen zestig dagen per jaar in de EU roamen uit de eigen bundel zonder extra kosten. 

Geen onvoorziene buitenbundelkosten

De provider geeft in haar persbericht aan dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over onvoorziene buitenbundelkosten. KPN zet internet automatisch uit wanneer een klant zich in de EU bevindt als zijn bundel op is. In Nederland verlaagt de provider de snelheid. KPN loopt daarmee vooruit op het afschaffen van de roamingkosten. Dat gebeurt waarschijnlijk halverwege volgend jaar. Wat bieden andere providers? 

Telefoonabonnement zonder of met toestel

De mobiele abonnementen zijn vanaf 26 september Sim only's. Dat betekent dat je eerst een abonnement met MB's, belminuten en sms'jes kiest. Daarna kies je of je er een telefoon bij wilt hebben of niet. KPN splitst de kosten van het abonnement en de smartphone. Klanten kunnen kiezen of ze het toestel in één keer of juist gespreid willen betalen. 

KPN nieuwe abo's 26-9-2016.jpg

Benieuwd welke mobiele abonnementen nu heeft? Vergelijk huidige abonnementen

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (2)

Geplaatst door: Kaishao ()

Ik wil graag Nieuws Horen

Opmerking van de redactie op 21-09-2016
Bedoel je letterlijk 'nieuws horen' in de zin dat je liever luistert dat leest?
Geplaatst door: Apollo ()

Toch handig om onder het mom van eu bundel de abonnementen opnieuw in prijs te kunnen verhogen... Ik las elders dat er over 90 dagen eu roaming wordt gesproken... Dus 60 dagen 2x betalen voor sigaar uit eigen doos ??

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie