Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Nieuwe KPN-abonnementen ook 'gratis' in EU te gebruiken

door Jeanet Woldring

KPN-nieuwe mobiele abo's.jpgKPN introduceert 26 september zes nieuwe mobiele abonnementen, waarmee klanten in de hele EU mobiel kunnen internetten, bellen en sms’en. Gebruikers kunnen zestig dagen per jaar in de EU roamen uit de eigen bundel zonder extra kosten. 

Geen onvoorziene buitenbundelkosten

De provider geeft in haar persbericht aan dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over onvoorziene buitenbundelkosten. KPN zet internet automatisch uit wanneer een klant zich in de EU bevindt als zijn bundel op is. In Nederland verlaagt de provider de snelheid. KPN loopt daarmee vooruit op het afschaffen van de roamingkosten. Dat gebeurt waarschijnlijk halverwege volgend jaar. Wat bieden andere providers? 

Telefoonabonnement zonder of met toestel

De mobiele abonnementen zijn vanaf 26 september Sim only's. Dat betekent dat je eerst een abonnement met MB's, belminuten en sms'jes kiest. Daarna kies je of je er een telefoon bij wilt hebben of niet. KPN splitst de kosten van het abonnement en de smartphone. Klanten kunnen kiezen of ze het toestel in één keer of juist gespreid willen betalen. 

KPN nieuwe abo's 26-9-2016.jpg

Benieuwd welke mobiele abonnementen nu heeft? Vergelijk huidige abonnementen

Gepubliceerd: maandag 5 september 2016
Geactualiseerd: dinsdag 13 september 2016

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie