Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

MTV en Hi lanceren MTV Mobile

door Jeanet Woldring

Op maandag 15 februari lanceerden MTV en Hi het nieuwe merk MTV Mobile. In navolging op andere landen biedt MTV nu ook in Nederland jongeren en jong volwassenen altijd en overal toegang tot MTV met een eigen mobiel merk. MTV Mobile is verkrijgbaar via www.mtvmobile.nl en alle Hi winkels.

Bundels
Het MTV Mobile-abonnement biedt klanten met een smartphone onbeperkt mobiel internet en een vast aantal belminuten en sms'jes. Daarnaast krijgen ze mobiel toegang tot MTV-programma's, video's en nieuwsberichten. Abonnees kunnen kiezen uit zes verschillende bundels vanaf 27,50 per maand.

Op korte termijn moeten de mobiele MTV-klanten ook de mogelijkheid krijgen hun mening te uiten op het televisiescherm van de zender, die ooit groot werd met het uitzenden van muziekvideo's.

Andere landen
MTV is als mobiele provider al actief in verschillende Europese landen. MTV Mobile opereert nooit als eigen netwerk, in ieder land wordt een samenwerkingsverband met een bestaande provider aangegaan. In Nederland is dit met jongerenprovider Hi. In Duitsland heeft KPN's E-Plus sinds 2005 een overeenkomst met muziekzender VIVA en sinds oktober vorig jaar met MTV.

Bovendien kunnen gebruikers van het nieuwe netwerk binnenkort hun mening laten gelden op het televisiescherm. Hierover wordt later meer bekend. 

Digitale TV
MTV Networks Nederland is marktleider op het gebied van muziek- en jongerentelevisie in Nederland en sinds mei 2007 ook gericht op volwassenen. Dagelijks ontvangen zo’n 7 miljoen huishoudens in Nederland de zenders MTV, TMF, Nickelodeon en Comedy Central. MTV Networks Nederland is tevens actief met de digitale zenders MTV Brand New, TMF NL, TMF DANCE, TMF PURE, Nick Jr., Nick Toons, Nick Hits, Comedy Central Family en MTVNHD. 

Daarnaast biedt de onderneming de mobiele tv kanalen MTV Music en MTV Snax aan via UMTS en is het mogelijk MTV Music en Nick Toons mobiel via DVB-H* te ontvangen. Zie Digitelevisie.nl.

* DVB-H staat voor Digital Video Broadcasting voor Handheld
 

Gepubliceerd: dinsdag 16 februari 2010
Geactualiseerd: maandag 25 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie