Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Merk Robin Mobile opgeheven; klanten overgezet naar Budget

door Margot Meendering 2 reacties Leestijd: 2 minuten

Robin Mobile wordt vanaf 17 januari opgeheven door de Nuts Groep. Klanten krijgen vanaf dan hun rekeningen van de nieuwe provider Budget Mobiel. Budget Mobiel is onderdeel van Budget Thuis. De app van Robin Mobile zal per 17 januari worden geüpdatet naar de Budget Mobiel app.

Logo Robin Mobile en Logo Budget Mobiel

Wat gaat er veranderen?

Over anderhalve week gaat de wijziging plaatsvinden. Voor klanten verandert er niets, behalve de app en het logo boven de rekeningen.. De voorwaarden, prijs en inhoud van hun abonnement blijven dus gelijk. Ook kunnen klanten hun inlognaam en wachtwoord voor de ‘MyRobin’ omgeving gebruiken voor de nieuwe ‘Mijn Budget’ omgeving om hun gegevens te beheren.

Robin Mobile is in 2013 begonnen als de eerste provider met unlimited bundels. Klanten konden bij de provider een abonnement met onbeperkte belminuten, sms’jes en mb’s krijgen. Robin Mobile maakt gebruik van het netwerk van KPN. Dit blijft ook na de naamswijziging het geval.

Nuts Groep

De Nuts Groep heeft Robin Mobile vorig jaar al overgenomen. Onder de naam Budget Thuis biedt het bedrijf ook pakketten aan voor internet, televisie en vaste telefonie. Wanneer je een pakket van Budget Thuis combineert met een mobiel abonnement krijg je 5 euro combinatiekorting.

De Nuts Groep bedient in Nederland ongeveer 700.000 klanten.

Update 17 januari: 

Vanaf vandaag is Robin Mobile officieel overgegaan naar Budget Mobiel. In een persbericht schrijft Budget Thuis dat het het eerste bedrijf is dat energie, internet én mobiele telefonie aanbiedt. Budget Mobiel biedt twee verschillende abonnementen aan. Het abonnement 'Budget Mobiel Onbeperkt' is er voor mensen die onbeperkte MB's, sms'jes en belminuten willen. De bundel kost €20 per maand en is maandelijks opzegbaar. Het andere abonnement heet 'Budget Mobiel Basis', heeft 7GB internet en onbeperkte minuten en sms'jes. Dit abonnement kost €15 per maand en is ook maandelijks opzegbaar.

Geactualiseerd: vrijdag 16 juni 2023

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Reacties (2)

Geplaatst door: Jordy ()

Robin mobile is super duur en super traag. Je kan niks met 1MB, waarom zou je in godsnaam €20 betalen voor trage shit als je voor €25 snelheden kan halen tot circa 356MB/s bij T-Mobile? Buget mobiel krijg maar 5MB, dat zijn 3G snelheden. Nee dit is een waardeloze provider want hun internet abonnementen zijn niet onbeperkt. Er zit een data limit aan. Dus koop ze niet bij bugetmobiel. Slechte provider.

Geplaatst door: John Tomasoa ()

Goedeavond Margot.
Ik had een vraag ik wil mijn abonnement verlagen ka n dat.
Ik was klant van Robin mobil en nu van jullie wil het verlagen van 30 euro naar 15 euro.
Hoop iets van je tehoren had dit in december al aangegeven aan Robin maar niets gehoord.
MVG John Tomasoa

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.