Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN voegt mobiel toe aan alles-in-1

door Jeanet Woldring

KPN komt met een nieuw pakket met daarin internet, telefonie, televisie en mobiel. Dit zogeheten 'quad play' abonnement krijgt de naam KPN Compleet en moet verschillende voordelen bieden. Het wordt eerst alleen aangeboden aan klanten met een alles-in-1 pakket én minimaal één mobiel abonnement. Later dit jaar kunnen ook andere KPN klanten zich aanmelden.

Het KPN Compleet pakket geeft volgens de telecomaanbieder de volgende voordelen: 

45 extra Interactieve TV-zenders
Toegang tot 45 tv-zenders in het IPTV pakket die normaliter onder het optionele Pluspakket vallen. Ook krijgen klanten gratis toegang tot interactieve diensten als Uitzending Gemist, waarbij tot 10 dagen teruggekeken kan worden naar Nederland 1, 2, 3, SBS 6, Net5 en Veronica. 

Gratis onbeperkt onderling bellen met de KPN-nummers van gezinsleden
Daarnaast biedt KPN Compleet de mogelijkheid om gratis onbeperkt onderling te bellen tot 10 vaste en mobiele nummers geregistreerd op hetzelfde adres. Het gratis onderling bellen geldt alleen voor bellen in Nederland, en met uitzondering van niet-redelijk en/of excessief gebruik.

Dubbel zoveel minuten, sms’jes en MB’s bij een recent KPN Mobiel abonnement 
Tenslotte belooft de telecomaanbieder het dubbele aantal mobiele belminuten, MB’s voor mobiel internet en sms’jes per maand voor abonnees met een recent KPN mobiel abonnement. Daarbij gaat het om zogenaamde ToestelLease-abonnementen afgesloten na 29 juli 2012 en Sim Only-abonnementen afgesloten na 28 oktober 2012. Klanten met een KPN Mobiel-abonnement die vóór 30 juli 2012 is afgesloten moeten hun abonnement vernieuwen om de extra belminuten en MB's te verkrijgen.

KPN zal klanten die al voor 1 januari 2013 zowel het Alles-in-één Pakket afnamen als minimaal één mobiel KPN-abonnement hebben lopen de mogelijkheid geven om een Compleet-pakket af te sluiten. Zij zullen per e-mail of een brief geïnformeerd worden over de mogelijkheden. Later dit jaar zullen ook nieuwe klanten het 'quad play' abonnement kunnen afnemen.

Eind 2012 introduceerde KPN al een gebundeld telecompakket voor ondernemers: het Ondernemers Totaal Pakket.

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2013
Geactualiseerd: maandag 11 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie