Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN stopt met Het Net

door Jeanet Woldring 4 reacties

De merknaam Het Net verdwijnt. Binnenkort gaat Het Net op in KPN. Abonnees behouden hun huidige e-mailadres en abonnementsvoorwaarden. Wie nog wil profiteren van de scherpe acties van de goedkoopste internetprovider volgens Internetten.nl, moet snel zijn. De voormalige monopolist wil de overgang voor het einde van het jaar afronden.

KPN zegt hiermee de zaken minder ingewikkeld te maken voor zijn klanten, medewerkers, processen en systemen.  'Voor de klant betekent dit minder loketten, minder kans op fouten en dus een betere service.' Eerder is om dezelfde reden Planet Internet opgegaan in KPN.

Verder wordt het gemakkelijker om andere diensten te verkopen, zoals televisie en mobiel internet voor de laptop. KPN wil de migratie van de 680.000 klanten nog voor het eind van het jaar afronden. Het bedrijf heeft dan 1,8 miljoen abonnees en wordt daarmee het grootste internetmerk in Nederland (stand eind juni 2009).  
 
Meer info en online aanmelden: Het Net (actie geldig tot 1-11-2009) 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (4)

Geplaatst door: Katja ()

Leuk, nu wil ik al een tijdje interactieve tv. Mijn bestelling bij Het Net is nooit uitgevoerd (nu begrijp ik dus pas waarom mijn afspraak toen verdwenen is). Als ik nu via KPN interactieve tv neem, dan moet ik voor mijn ADSL abbo (snel surfen) 10 euro per maand meer betalen!

Geplaatst door: gerda ()

3 jaar geleden als beginneling goedkoopste abonnement genomen: 12move: 10 euro/pmnd. Is overgegaan naar telfort. Tot 4 weken geleden werkte alles normaal, maar traag. Nu lijkt het alsof ze (KPN) de lijn aan het dichtknijpen zijn (bijv youtube filmpjes blijven halverwege steken) om mij een duurder abonnement aan te slijten.
Pure machtsmiddelchantage.
Als ik gedwongen word naar een nieuw abonnement zal het NIET bij de KPN zijn.

GERDA

Geplaatst door: Guido ()

Beste Roland,

12Move, Tiscali en Speedlinq zijn door KPN overgenomen en samen heten zij nu Telfort. Ze maken gebruik van het BabyXL ADSL netwerk.
Dit netwerk is eigendom van Tiscali Wholesale.

Hetnet was de "budget" provider voor KPN via het ADSL netwerk van KPN
HetNet: 1,5 Mb : 19,95 Euro / helpdesk: 45 cent per min
Planet: 1,5 Mb: 26,95 Euro / helpdesk: 10 cent per min.
XS4All: 1,5 Mb: 29,95 Euro / helpdesk: lokaal tarief.

Geplaatst door: Roland ()

Dus de strategie van de KPN is:12move, Tiscali etcetera over te nemen en te laten opgaan in "het net" en dan vervolgens het net laten verdwijnen. Gevolgen zijn dat alles duurder wordt. Ook heeft de KPN Debitel laatstelijk overgenomen. Geen goede ontwikkeling zo komt de monopolist weer aanbod.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie