Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN maakt vast naar vast bellen fors duurder

door Jeanet Woldring

KPN wijzigt volgend jaar de beltarieven voor  InternetPlusBellen en BelVrij, de belangrijkste abonnementen voor thuisbellen. Daardoor kost bellen vanuit huis naar een vast nummer evenveel  als bellen naar een mobiel nummer. Voor InternetPlusBellers gaan de nieuwe tarieven in op 15 januari; BelVrij volgt later in 2011. Dit maakte KPN gisteren bekend.

Vast naar vast duurder; vast naar mobiel goedkoper
Beide abonnementen krijgen hetzelfde starttarief en dezelfde beltarieven. Dat betekent dat het tarief voor bellen met uw vaste telefoon naar vaste nummers hoger wordt en het tarief voor bellen naar mobiele nummers lager. Voortaan geldt één tarief van 9 cent per minuut vanaf de vaste telefoon naar zowel vaste als mobiele nummers binnen Nederland. 

Voicemail
Daarnaast gaan de kosten voor het bellen naar voicemail fors omhoog. Tot nu toe kostte dat officieel 4 cent per minuut, maar KPN bracht dit bedrag nooit in rekening. Het tarief is nu opgetrokken naar 9 cent per minuut en zal voortaan wel op de rekening staan. 

Bellen naar buitenland 
Ook de Internationale gesprekken worden fors duurder. In onderstaande tabel vindt u de huidige en nieuwe tarieven:
Voor InternetPlusBellers gaan de nieuwe tarieven in op 15 januari; BelVrij volgt later in 2011. Tot 15 januari a.s. heeft u het recht om uw abonnement kosteloos op te zeggen.

Gepubliceerd: maandag 29 november 2010
Geactualiseerd: woensdag 10 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie