Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN lanceert twee nieuwe i-mode toestellen

Vandaag komen er twee nieuwe  i-mode toestellen van KPN op de markt: de M341i van Mitsubishi en de Toshiba TS222i. Met deze introducties biedt KPN de keuze uit 12 toestellen voor i-mode.

De Mitsubishi M341i wordt een 'stijlvol en trendy vormgegeven toestel' genoemd met een  hoofdscherm met 262.000 kleuren.  Afbeeldingen, foto's en grafische i-mode diensten zoals spellen komen hiermee nog beter tot hun recht. Volgens KPN is de M341i uitermate geschikt om foto's te maken, bekijken en door te sturen. De ingebouwde fotocamera maakt kiekjes met een resolutie van 300.000 pixels. De camera is daarnaast in te stellen in drie verschillende lichtsterktes en heeft een zoom functionaliteit met 3 standen. De M341i biedt ook ondersteuning voor dynamische Java toepassingen zoals bijvoorbeeld spellen, beurskoersgrafieken, sportnieuws of verkeersinformatie. Afhankelijk van het gekozen abonnement is de M341i al voor €0 verkrijgbaar.

De compacte TS222i van Toshiba is een 'gestroomlijnd vormgegeven toestel' met kleurendisplay. Daarnaast heeft de TS222i polyfone beltonen, bewegende screensavers en wordt het standaard geleverd met twee spelletjes. De TS222i wordt als instapmodel aangeboden voor prepay klanten en zal voor €79,99 verkrijgbaar zijn.

i-mode geeft makkelijke en snelle mobiele toegang tot een wereld van informatie. Met i-mode kan men  i-mode sites bekijken, e-mailen en chatten, games, applicaties en ringtones downloaden, foto's ontvangen en versturen etc. Inmiddels biedt het i-mode menu de keuze uit 220 diensten van ruim 200 nationale en internationale content partners. Onlangs heeft KPN 1 miljoen klanten behaald.

Uitgebreide specificaties van beide toestellen worden z.s.m. opgenomen in de toestelvergelijking op Bellen.com. 

Zie ook:
vrijdag 20-2-2004 KPN heeft een miljoen i-mode klanten   

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie