Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN heeft een miljoen i-mode klanten

KPN heeft deze week 1 miljoen i-mode klanten behaald. Aanvankelijk had KPN verwacht dit streefgetal eind 2003 te halen. Echter, de animo bleef vooral in het begin achter bij de verwachtingen. De vorige maand maakte KPN bekend de magische grens van één miljoen klanten in februari te zullen passeren.

Met i-mode kunnen klanten i-mode sites bekijken, e-mailen en chatten, games, applicaties en ringtones downloaden en foto's ontvangen en versturen. KPN biedt inmiddels keuze uit meer dan 560 i-mode diensten van ruim 400 nationale en internationale content partners, waaronder Disney, CNN en Universal. De Nederlandse i-mode portal biedt zo'n 220 diensten van ruim 200 content leveranciers zoals De Telegraaf, 538 Ringtunes, Heineken en de NOS. Daarnaast kunnen i-mode gebruikers terecht op de meer dan 10.000 onafhankelijke sites van particulieren en organisaties door heel Europa.

KPN klanten kunnen i-mode diensten inmiddels gebruiken op meer dan tien verschillende toestellen, waaronder toestellen van NEC en Mitsubishi die op maat zijn gemaakt voor i-mode en ook i-mode browser compatibele toestellen van Siemens en Nokia.

Met i-mode kunnen SNS Bank en Rabobank klanten ook mobiel bankieren, waardoor men rekeningen  kan betalen rechtstreeks via het mobiele toestel. Rabobank klanten die mobiel willen bankieren, krijgen momenteel een gratis i-modetoestel en extra belbundels van KPN. Eerder, in 2002 verstrekte KPN 20.000 i-mode toestellen met hoge kortingen aan het Rabobankpersoneel, waardoor critici beweerden dat het werkelijke aantal i-mode klanten  een vertekend beeld gaf.

I-mode is sinds halverwege vorig jaar ook mogelijk voor prepay klanten in Nederland, Duitsland en België, wat er ongetwijfeld voor gezorgd heeft dat er veel meer i-mode klanten bij kwamen!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie