Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Klanten Compuserve mogen weg bij Telfort

door Jeanet Woldring

Telfort internetIn december 2009 is provider Compuserve gestopt met het leveren van bel- en internetdiensten. De klanten van Compuserve kregen destijds de kans om het abonnement te beëindigen en naar een andere provider over te stappen. De overgebleven klanten zijn overgenomen door Telfort. Deze stelde destijds dat er niets zou veranderen in de voorwaarden. Sinds de overname betalen deze abonnees echter een starttarief van vijf cent voor vaste gesprekken.

Telfort biedt de van Compuserve overgenomen klanten nu de mogelijkheid om kosteloos en per direct het abonnement op te zeggen. De provider geeft aan dit te doen na signalen van de Opta over de onduidelijke voorwaarden. Alle voormalige Compuserve abonnees die alsnog besluiten om bij Telfort weg te gaan, zullen de starttikken die vanaf 1 december in rekening zijn gebracht gecrediteerd krijgen.

De Opta laat weten dat er door de Consumentenbond een onderzoek is gestart om vast te stellen of Telfort hiermee de wet heeft overtreden.Compuserve

Gepubliceerd: donderdag 4 februari 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie