Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

De iPhone 5 vanaf 100 euro bij T-Mobile

Leestijd: 2 minuten

T-Mobile heeft vandaag de prijzen voor de iPhone 5 bekendgemaakt. Het nieuwe toestel is vanaf 100 euro verkrijgbaar bij afsluiting van een 2-jarig iSmart 500-abonnement. Kies je voor het goedkoopste abonnement dan betaal je 330 euro voor het toestel. In combinatie met het goedkoopste 1-jarig abonnement moet je 500 euro neertellen. 

Het rekenvoorbeeld is voor een iPhone 5 16GB. Bij duurdere abonnementen daalt de toestelprijs. De versies met 32 GB en 64 GB zijn telkens 100 euro duurder. In onderstaande tabel alle toestelprijzen.

Toestelprijzen 2 jaar


Toestelprijzen 1 jaar


Bij iSmart-abonnementen
T-Mobile biedt de iPhone 5 aan in combinatie met de iSmart-abonnementen. Deze zijn vanaf € 37,50 per maand af te sluiten en bieden onbeperkt sms, een belbundel vanaf 75 minuten  en een databundel vanaf 1 GB. Wil je ook onbeperkt data gebruiken, dan moet je daarvoor de aanvullende Onbeperkt Internet Voordeelbundel afsluiten. Deze is nu als actie gratis verkrijgbaar bij de ismart abonnementen. De internetbundel geeft de mogelijkheid om binnen het beloofde datategoed op hoge snelheid te internetten. Daarna valt de snelheid terug naar 64 kbps. 

Kortingsactie
Ben je van plan om een nieuw abonnement af te sluiten om een iPhone 5 in bezit te krijgen, dan geldt er momenteel een kortingsactie, waarbij je de eerste zes maanden de helft van de normale abonnementskosten betaalt. bij 1-jarige abonnementen is de kortingsactie twee maanden. Dit geldt ook voor bestaande abonnees die hun lopende abonnement willen verlengen.

Levertijd
De iPhone 5 is vanaf nu te bestellen bij T-Mobile, maar wordt pas vanaf 28 september uitgeleverd. De levertijd voor bestellingen die vanaf vandaag gedaan worden is 2 tot 5 weken, afhankelijk van gewenste kleur en de opslaggrootte.

Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.