Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Hollandsnieuwe verlaagt korting en 'verhoogt' aansluitkosten

door Jeanet Woldring

hollandsnieuwe.gifHollandsnieuwe heeft de korting op het maandbedrag van sim only abonnementen verlaagd. Daarnaast betaal je weer aansluitkosten van 15 euro. Desondanks staat hollandnieuwe twee keer in de Top 5 goedkoopste Sim only abonnementen. 

Duurder uit

Nieuwe klanten en klanten die hun abonnement verlengen zijn daardoor duurder uit zijn. Het sim only abonnement met 1000 minuten, sms'jes of MB's is 2 euro duurder geworden doordat de korting met 2 euro is verlaagd en het abonnement met 2000 minuten, sms'jes of MB's is 1 euro duurder geworden doordat de korting met 1 euro is verlaagd. De korting op het abonnement met 3000 minuten, sms'jes of MB's is niet veranderd. En het grootste abonnement met 5000 minuten, sms'jes of MB's evenmin. Naast het verlagen van de maandelijkse korting voert hollandsnieuwe ook weer aansluitkosten in. Nieuwe klanten betalen voortaan 15 euro aansluitkosten.

Korting gedurende het contract 

Hollandsnieuwe werkt al heel lang met een 'basis abonnementsbedrag', waarop je korting krijgt zolang je contract loopt (1 of 2 jaar). Na afloop van het contract vervalt de korting en ga je de normale prijs voor het abonnement betalen. Die kortingen lopen op tot zo'n 65 procent. Op die manier word je, wanneer je abonnement afloopt, als het ware uitgedaagd je abonnement te verlengen of over te stappen. Doe je dat niet, dan betaal je aanzienlijk meer.

Hollandsnieuwe in Top 5 goedkoopste Sim only's

Goedkoopste_simonly_abonnementen_4-1-2018.jpgOndanks de tariefsverhoging staat hollandsnieuwe nog twee keer in de Top 5 goedkoopste Sim only abonnementen voor 1 jaar. Voor een gemiddelde beller die 120 belminuten en 1,5 GB aan data verbruikt, is alleen concurrent Simpel goedkoper. Dankzij de Kingsize Deal waarbij je 2GB, 125 minuten en 1000 sms'jes krijgt.

Vergelijk alle Sim only deals

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie