Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Hollandsnieuwe verlaagt korting en 'verhoogt' aansluitkosten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

hollandsnieuwe.gifHollandsnieuwe heeft de korting op het maandbedrag van sim only abonnementen verlaagd. Daarnaast betaal je weer aansluitkosten van 15 euro. Desondanks staat hollandnieuwe twee keer in de Top 5 goedkoopste Sim only abonnementen. 

Duurder uit

Nieuwe klanten en klanten die hun abonnement verlengen zijn daardoor duurder uit zijn. Het sim only abonnement met 1000 minuten, sms'jes of MB's is 2 euro duurder geworden doordat de korting met 2 euro is verlaagd en het abonnement met 2000 minuten, sms'jes of MB's is 1 euro duurder geworden doordat de korting met 1 euro is verlaagd. De korting op het abonnement met 3000 minuten, sms'jes of MB's is niet veranderd. En het grootste abonnement met 5000 minuten, sms'jes of MB's evenmin. Naast het verlagen van de maandelijkse korting voert hollandsnieuwe ook weer aansluitkosten in. Nieuwe klanten betalen voortaan 15 euro aansluitkosten.

Korting gedurende het contract 

Hollandsnieuwe werkt al heel lang met een 'basis abonnementsbedrag', waarop je korting krijgt zolang je contract loopt (1 of 2 jaar). Na afloop van het contract vervalt de korting en ga je de normale prijs voor het abonnement betalen. Die kortingen lopen op tot zo'n 65 procent. Op die manier word je, wanneer je abonnement afloopt, als het ware uitgedaagd je abonnement te verlengen of over te stappen. Doe je dat niet, dan betaal je aanzienlijk meer.

Hollandsnieuwe in Top 5 goedkoopste Sim only's

Goedkoopste_simonly_abonnementen_4-1-2018.jpgOndanks de tariefsverhoging staat hollandsnieuwe nog twee keer in de Top 5 goedkoopste Sim only abonnementen voor 1 jaar. Voor een gemiddelde beller die 120 belminuten en 1,5 GB aan data verbruikt, is alleen concurrent Simpel goedkoper. Dankzij de Kingsize Deal waarbij je 2GB, 125 minuten en 1000 sms'jes krijgt.

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie