Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Hoe flexibel is KPN Flexibel?

door Jeanet Woldring

Per 1 juli heeft KPN de Flexibel abonnementen voor mobiel bellen duurder gemaakt. Ook de Hi abonnementen zijn toen fors in prijs verhoogd. 

Kennelijk ligt hier niemand wakker van, want de berichtgeving op Bellen.com leverde geen enkele reactie op. Of zijn de wijzigingen te ingewikkeld en kan de gemiddelde beller er geen touw meer aan vast knopen wat het verschil is tussen Flexibel en Flexibel Online? Ed Achterberg van Telecompaper analyseert vlijmscherp door KPN Flexibel te flexibel te noemen. Een korte toelichting. 

Flexibel en Flexibel Online
KPN heeft in navolging van Vodafone en Hi een abonnement in het leven geroepen die alleen online te bestellen is: Flexibel Online. Het 'normale' flexibel abonnement is alleen in de winkel te koop. Op het oog lijken de abonnementen op elkaar, maar schijn bedriegt.

Flexibel
Uit je tegoed betaal je bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland en sms. Overige kosten komen bovenop je bundeltegoed. Je bundeltegoed is 2 maanden geldig Heb je tegoed over, dan wordt eerst je nieuwe tegoed verbruikt daarna het oudeHet oude tegoed wordt tegen het buitenbundeltarief verbruikt Het buitenbundeltarief is € 0,30 per minuutDe eerste minuut wordt volledig in rekening gebracht, daarna betaal je per seconde.

Flexibel Online
Met Flexibel Online heb je nóg meer voordeel dan in de winkel. Je hebt al een bundel vanaf € 15,95 /mnd in plaats van € 20,- mét gratis telefoon. Daardoor betaal je minder per minuut. De Flexibel Online bundels kun je alleen online afsluiten, niet in de winkel.

Uit je tegoed betaal je bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland en sms. Overige kosten komen bovenop je bundeltegoed. Je krijgt 4 maanden korting bij een één jarig contract of 12 maanden korting bij een twee jarig contractJe bundel tegoed is 1 maand geldig. Belkosten worden per minuut in rekening gebracht.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie