Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Hi Prepay nu onbeperkte databundel

door Jeanet Woldring

Per 29 juli is het mobiel internet aanbod van Hi PrePay gewijzigd. Zo biedt de provider nu een databundel waarmee je een maand lang onbeperkt online kunt zijn voor een gunstige prijs. Tegelijkertijd is de internetsnelheid aanzienlijk verlaagd. Dit geldt zowel voor nieuwe als bestaande prepaid klanten.

Hi Onbeperkt Online
Hi introduceert op 29 juli de Onbeperkt Online-bundel voor prepaidgebruikers. Net als de andere voordeelbundels kan deze aangeschaft worden via een sms code. Met de databundel kun je 31 dagen onbeperkt online zijn voor 7,50 euro per maand. De geldigheid is 31 dagen en verlenging gebeurt niet automatisch, zodat je er niet ongemerkt weer een maand aan vast zit. Twee dagen voor het aflopen van de bundel stuurt Hi een sms.
 
Aanvulling internet voordeelbundels
De Onbeperkt Online-bundel is een aanvulling op de bestaande internetbundels. Zoals de Smart-bundels waarmee je naast 7 dagen internetten ook een week lang onbeperkt kunt sms'en.

Verder heeft Hi nog onderstaande bundels zoals Eindeloos Online waarmee je 'eindeloos' (maximaal 200 MB!) kunt internetten voor 10,12 euro per maand. Deze bundel is ook 31 dagen geldig, heeft dezelfde snelheid, maar wordt wél automatisch verlengd. Het nieuwe aanbod is dus aanzienlijk gunstiger! 

Internetsnelheid verlaagd
Voor zowel nieuwe als bestaande klanten gaat de internetsnelheid omlaag naar 128 Kbps download en 64 Kbps upload. Voorheen was de snelheid 384/128 Kbps, een forse daling dus. Dit geldt voor iedereen die mobiel internet via Hi. Ook voor prepaidgebruikers zonder databundel. 

Nou wil het toeval(?) dat KPN de snelheid van prepaid internet per 29 juli juist verhoogd heeft naar 2 Mbps. Overstappen naar KPN prepaid is wellicht een aantrekkelijke optie voor mensen die sneller willen surfen. KPN biedt overigens geen onbeperkte bundel en je bent 15 euro kwijt voor een maandbundel met een tegoed van 500 MB. Dat is dubbel zoveel als bij Hi. Snelheid heeft zo z'n prijs.

Overstappen
Klanten kunnen kosteloos overstappen van Hi PrePay naar KPN Prepaid of andersom. Dit kan tot 1 september a.s. Vergelijk hiervoor de tarieven en voorwaarden op Bellen.com.

Gepubliceerd: dinsdag 30 juli 2013
Geactualiseerd: woensdag 29 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie