Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Het populairste toestel van 2011

Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy SIINee, een erg grote verrassing is het niet, het populairste toestel van 2011. Dat dit toestel een smartphone is, zal ook niemand verbazen. Onderzoek van Telecompaper naar het populairste merk mobiele telefoon wees onlangs uit dat de helft van de ondervraagde consumenten over een smartphone beschikte.

Het populairste toestel van 2011 op Bellen.com was de Samsung Galaxy S2. Sinds de opvolger van de Galaxy S in mei van het vorige jaar op de Nederlandse markt verscheen, was in ieder geval al duidelijk dat het toestel een groot succes zou worden. Een groot gedeelte van dit succes is waarschijnlijk toe te schrijven aan de gunstig geprijsde abonnementen waarmee de Samsung Galaxy S2 verkrijgbaar was. Daarnaast werd dit toestel, in tegenstelling tot de Apple iPhone 4, door vrijwel elke provider aangeboden.

Uit de TOP 10 populairste toestellen blijkt verder dat de interesse van de bezoekers op Bellen.com uitging naar smartphones en dan voornamelijk een Samsung Galaxy variant. De enige niet-smartphones zijn de twee modellen van Nokia.

TOP 10 populairste toestellen van 2011 op Bellen.com

  1. Samsung i9100 Galaxy S2
  2. Samsung i9000 Galaxy S
  3. Apple iPhone 4 zwart 16GB
  4. Samsung S5830 Galaxy Ace
  5. Samsung i9001 Galaxy S Plus
  6. Apple iPhone 4S 16GB
  7. HTC Wildfire S
  8. Nokia 3720 Classic
  9. Nokia 2710 Navigation Edition
  10. Sony Ericsson XPERIA arc

Inmiddels staat de Samsung Galaxy S3 gepland voor het eerste kwartaal van 2012. Dit zal waarschijnlijk betekenen dat de Galaxy S2 fors in prijs zal zakken. Mocht je nog twijfelen, lees dan de review van de Samsung Galaxy S2.

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.