Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

GSMshop gaat verder als One Mobility

Leestijd: 1 minuut

GSMshop heet sinds 1 juli One Mobility. Met de nieuwe naam wil het bedrijf aangeven dat er veel meer diensten en producten geleverd gaan worden dan alleen telecom.

Vanuit de Randstad, waar het hoofdkantoor van One Mobility en twintig winkels zijn gevestigd, is met de introductie van de nieuwe naam de groei naar meer winkels ingezet. Naast een nieuwe naam krijgen de winkels ook een volledige facelift. Dit moet uiteindelijk leiden tot een van de modernste retailketens in de telecombranche.

Directeur en eigenaar Steve Zhou is de bedenker en oprichter van GSMshop. Ooit begonnen in het centrum van Den Haag en zo verder gegroeid in de Randstad, waaronder Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. 

Met deze vernieuwing is de doelstelling om binnen twee jaar door te groeien naar vijfendertig winkels. Buiten de winkels heeft het bedrijf ook een online webshop www.onemobility.nl.


Zie ook: Gratis GSM toestellen i.c.m. goedkoopste abonnement

Geactualiseerd: maandag 27 januari 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.