Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Storing KPN mobiel internet opgelost

door Jeanet Woldring

KPN kampte vandaag met een grote storing waardoor klanten geen gebruik konden maken van mobiel internet. In verschillende delen van Nederland meldden klanten van KPN en Hi dat ze geen verbinding hadden.

De storing begon rond 11.15 uur. Het is onbekend hoeveel mensen zonder internet zaten. De KPN website is eerder vandaag onderuit gegaan. Of de twee storingen een verband hebben, is niet bekend. KPN liet om 14.15 uur weten dat de storing is opgelost en dat het weer mogelijk is om gebruik te maken van mobiel internet.

Gepubliceerd: donderdag 4 april 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie