Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis internetten op je mobiel bij KPN

door Jeanet Woldring

Particuliere klanten van KPN kunnen van vrijdag 21 tot en met zondag 30 december helemaal gratis internetten op hun mobiel.

Het dataverkeer wordt in die periode niet in rekening gebracht. Door internetten op je mobiel tien dagen lang gratis te maken, wil KPN iets extra’s doen in de decembermaand die door alle operators en distributeurs is uitgeroepen tot de ‘ontdek internet op je mobiel’-maand. Klanten kunnen zo daadwerkelijk de voordelen en mogelijkheden ontdekken van internet op de mobiel.

Het gratis gebruik van internet op de mobiel is voor alle particuliere KPN-klanten met een KPN Prepaid, KPN Mobiel of KPN Flexibel abonnement. Klanten met een bestaande databundel betalen wel gewoon hun maandelijkse bundeltarief, maar hoeven niets te betalen voor extra dataverbruik. 

Voor veel Nederlanders zijn de vermeende hoge bundelkosten en ‘het onbekende’ een drempel om voor internet op de mobiel te kiezen. Met KPN Surf&Mail Totaal surft en mailt men onbeperkt voor € 9,95 per maand. Door het iedereen gratis aan te bieden, hoopt KPN ook deze drempel te slechten. 

Andere aanbieders als Vodafone, T-Mobile, Telfort en Rabo Mobiel vragen soortgelijke bedragen voor mobiel internet. Zie de Belwijzer voor abonnementsadvies met dataverbruik.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie