Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

AH Mobiel Paars gaat stoppen

Albert Heijn stopt na ruim drie jaar met AH Mobiel Paars. Bellen via de grootgutter over het KPN netwerk is met ingang van 1 januari 2006 niet meer mogelijk.  Het vernieuwde AH Mobiel Geel dat gebruik maakt van het Telfort netwerk, blijft gewoon bestaan. Ook de verkoop van prepaidkaarten van andere providers blijft doorgaan.

AH verkocht eerst alleen beltegoed in blikken op het netwerk van KPN en maakte dat herkenbaar aan de paarse kleur. Later werd begonnen  met prepaidpakketten  op het net van Telfort, die van de kruidenier de kleur geel kregen. AH probeert al meer dan een jaar de klanten van paars naar geel te trekken met aanbiedingen.

Vanaf 16 juni 2005 zijn er alleen nog opwaardeerkaarten van AH Mobiel Geel bij Albert Heijn te koop. Wie met AH Mobiel wil blijven bellen, heeft een nieuwe SIM-kaart van AH Mobiel Geel nodig.  AH Mobiel Paars-bellers kunnen gratis het SIM-pakket voor AH Mobiel Geel aanvragen en ontvangen dan € 15 gratis beltegoed als welkomstcadeau. Zij ontvangen ook persoonlijk bericht met mogelijkheden om over te stappen.

Gepubliceerd: maandag 1 augustus 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie