Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

12Move wordt Telfort Internet

7 reacties

12Move gaat verder onder de naam Telfort internet. Het is daarom sinds 1 november niet meer mogelijk 12move te bestellen. U kunt wel profiteren van het aanbod van Telfort internet: tot 20 Mb voor twintig euro per maand. Voor  tien euro per maand extra kunt u onbeperkt gratis bellen.

Wat betekent dit voor 12move klanten?
12move is een merk van Green ISP B.V.. Deze merknaam wordt binnenkort vervangen door het merk Telfort. De reden van deze verandering is de overname van Tiscali -en daarmee 12move- door KPN. Inhoudelijk verandert er niets aan abonnementen van bestaande klanten. De snelheid van de verbinding blijft gelijk, e-mailadressen blijven hetzelfde en klanten blijven gewoon dezelfde abonnementskosten betalen. En zij kunnen binnenkort ook profiteren van onbeperkt gratis bellen van Telfort internet.

Rond 10 december ontvangen 12move klanten een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord. Daarmee kunnen zij vervolgens op de website van Telfort terecht voor alle diensten en informatie die nu op de website van 12move staat,  bijvoorbeeld webmail. Zij kunnen dan ook nieuwe producten en diensten bestellen.

Veranderen de Algemene Voorwaarden?
Ja, deze veranderen inderdaad. U kunt de nieuwe Algemene Voorwaarden hier downloaden.

Wat zijn de meest belangrijke wijzigingen in de Algemene Voorwaarden?
De meest belangrijke wijzigingen betreffen (kort weergegeven):

- aansprakelijkheid, artikel 16: de aansprakelijkheid van Telfort per aansprakelijkheidsstelling is beperkt tot twee maal het door de klant verschuldigde jaarabonnement voor de desbetreffende diensten, waarbij per jaar tegenover dezelfde klant de aansprakelijkheid is beperkt tot maximaal viermaal het verschuldigde jaarabonnement voor de desbetreffende dienst(en).

- prijswijzigingen artikel 9: prijswijzigingen worden 4 weken van te voren bekend gemaakt, waarbij de klant tot 4 weken na de bekendmaking het recht heeft de overeenkomst te beëindigen.

- privacy, artikel 11: De klant verleent toestemming aan Telfort om zijn of haar persoons- en verkeersgegevens op te nemen en te verwerken in de klantenregistratie van Telfort die benodigd is voor een goed beheer en exploitatie van de systemen en netwerken van Telfort en voor de (administratieve) beheerstaken. De klantenregistratie is slechts toegankelijk voor Telfort en groepsmaatschappijen en wordt niet aan derden verstrekt behoudens een aantal specifiek genoemde gevallen.

- geschillencommissie, artikel 19: geschillen kunnen aanhangig worden gemaakt bij De Geschillencommissie Elektronische Communicatiediensten.*

Kan ik mijn abonnement opzeggen nu de Algemene Voorwaarden wijzigen?
Ja, indien u bezwaar heeft tegen de wijzigingen dan kunt u tot en met 9 december 2007 telefonisch uw abonnement opzeggen per 10 december 2007. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 0900-9596 (€ 0,30 p/min).

Kan ik ook kiezen voor een ander abonnement van Telfort Internet?
Ja, maar dat is echter pas mogelijk na het omzetten van uw 12move-abonnement naar Telfort internet. Huidige 12move klanten worden later geïnformeerd hoe zij dit kunnen doen.

Zijn er ook voordelen voor bestaande klanten?
12move verwoordt de voordelen als volgt:
- U krijgt, na het omzetten van uw 12move-abonnement naar Telfort internet, de mogelijkheid om Telefonie via Internet (VoIP) af te nemen en daardoor voortaan gratis te bellen naar alle vaste nummers in Nederland (met uitzondering van betaalde servicenummers).
- U kunt extra nieuwe Telfort email adressen aanmaken.
- U kunt in de nabije toekomst profiteren van meer Telfort voordeel, zoals bijvoorbeeld mobiel bellen of mobiel Internetten.

Zie ook: Overstaphulp

* Lees ook: KPN en @Home eersten bij geschillencommissie internet

Reacties (7)

Geplaatst door: jan.beerse ()

Mijn internet word sinds de webside voorblad niet meer getoont op mijn lab top doet hij het wel

Geplaatst door: andré ()

:?weet iemand hoe ik bij mijn homepage van 12move kan komen ?
tetfort weet het niet.!
mijn homepage is nog steets te vinden op het net

Geplaatst door: Stephan ()

Ik ben al vanaf 2004 bij ADSL 12 Move! Nu mag ik bij Telfort dit abonnement niet opzeggen met termijn van 1 maand.Dit was na een lidmaatschap van minimaal 1 jaar met 1 maand wel mogelijk bij 12 Move. Ik moet dus nu bij Telfort verplicht tot eind 2008 blijven volgens hun!!Terwijl er niets zou veranderen in de voorwaarden,welke ik destijds bij 12Move zou hebben.Heeft al veel betaalde belminuten en ergernis gekost.

Geplaatst door: Bradje Pidd ()

Tiscali wordt Telfort internet

Zie: http://www.tiscali.nl/telfort/

Geplaatst door: German ()

Ik deel de mening van Fred. In de nieuwe situatie ben je mooi verlost van de zgn. shareline kosten. Duidelijkheid troef en Fred zegt zeer tevreden te zijn.
Voor het alternatief van 0900-nummers: www.vraagalex.nl

Geplaatst door: fred ()

Probeer het hier maar eens. Kost een stuk minder. 030 2483500
Ps waarom zou je opzeggen. Heb sinds een week Telfort en werkt als een trein.

Geplaatst door: Micha ()

Om op te zeggen, wordt je dus weer getreiterd door een duur 0900 nummer te bellen. Je vraagt niet om omgezet te worden, maar je moet wel betalen om er eventueel van af te komen.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie