Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Youfone reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2023

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Youfone

  3
  Klachtenafhandeling: 1
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 9
  Bestelproces: n.v.t.
  Facturering: n.v.t.
  Rob 7-4-2023 - 09:33

  Op 1 april word ik thuis wakker. De nieuwe bundel is ‘s nacht ingegaan. Om half zeven heb ik een e-mail van Youfone gehad dat ik 80% van mijn limiet (20gb) had verbruikt. Dit is onmogelijk, daar mijn telefoon op mijn nachtkastje lag en verbonden was met WiFi. De klantenservice gebeld en nog nooit zo’n afwimpel “service” meegemaakt. Lang wachten, met collega’s overleggen en dan te horen krijgen: “Wij kunnen niets voor u doen, wij kunnen niets zien, u moet maar naar de verbruikte data in uw telefoon kijken”. Maandag nogmaals teruggebeld en net zo’n onbeduidende antwoorden gehad en duidelijk gemaakt gekregen dat men niets kon doen. Al eerder met deze “klantenservice” te maken gehad en ook toen ben ik niet als gerespecteerde klant behandeld. Ik heb er toen maar niets mee gedaan, maar nu ben ik er klaar mee. Inmiddels maar overgestapt naar een andere provider. Ik raad je niet aan klant te worden bij Youfone. Als je de klantenservice nodig mocht hebben heb je bij deze provider echt een probleem.

  • Goede dekking

  Reacties

  Youfone Webcare 11-4-2023 - 07:51
  Beste Rob,

  Dank voor je feedback!

  Groet,
  Sven
  4
  Prijsstelling: 5
  Online dienstverlening: 2
  Facturering: 3
  Bestelproces: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 2
  Bereik/dekking: 9
  Tinus Siroen 20-1-2023 - 16:44

  Torenhoge rekeningen. Abonnement aangepast naar 'onbeperkt bellen'. Moet nog steeds veel bijbetalen, want onbeperkt is volgens Youfone toch niet onbeperkt.

  • Bellen gaat goed.
  • Vragen aan de 'Bot' werkt niet goed. Medewerker geeft in veel gevallen geen antwoord op een vraag.

  Reacties

  Youfone Webcare 23-1-2023 - 07:29
  Beste Tinus,

  Dank voor je bericht!

  Vervelend om dit te horen. We helpen je graag, bel ons even;

  088-2229222.

  groet
  Sven

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.